Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining
De Rendierenloop

Hoofdmenu

Van der Valk kledingsponsor van V97

Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van Voorschoten '97. Veel leden van de bekende horecafamilie hebben er gevoetbald of spelen er nog. En het oudste lid van Voorschoten '97? Arie van der Valk.

Directeur Marcus van der Valk tekende afgelopen vrijdag een nieuw sponsorcontract, onderdeel van het unieke vijfjarige kledingplan dat alle voetballers van een uniform tenue voorziet. De bekende toekan siert de groene voetbalbroeken. Voorzitter Ton van Emmerik en Hans Toor van de sponsorcommissie overhandigden Marcus van der Valk een ingelijste broek met kousen. Het ‘schilderij’ krijgt een mooi plekje in het bedrijf. “Ik doe graag iets terug voor de vereniging”, vertelt Marcus. “Ik ben opgegroeid in ons dorp en heb zelf van kinds af aan bij SVLV gespeeld. Twee broers speelden in het eerste. Vier van mijn vijf kinderen hebben ook gevoetbald. Eén speelt er nu nog in de jeugd van Voorschoten '97. Ik kom er graag kijken en zo krijg je sympathie voor de club.”


Marcus van der Valk (midden) met de ingelijste voetbalbroek met links Voorschoten '97 voorzitter Ton van Emmerik en rechts Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie.

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.