De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Hoofdmenu

RABO bank ontvangt Presentatiegids Voorschoten '97

Zaterdag 14 oktober heeft Rob Joosten van de RABO bank het eerste exemplaar van de presentatiegids 2017-2018 ontvangen. De gids werd hem overhandigd door Ton van Emmerik, voorzitter van de voetbal- en atletiekvereniging Voorschoten '97, links op de foto en door Hans Toor, rechts op de foto, voorzitter van de Sponsorcommissie en eindredacteur van de gids.

 

Rob Joosten van de RABO bank neemt de presentatiegids in ontvangstDe RABO bank is een van de sponsoren van de vereniging. Niet geheel toevallig werd deze middag tegelijk een nieuw tweejarig contract getekend. De RABO bank ondersteunt de sport en is nadrukkelijk betrokken bij de jaarlijkse Jeugddag aan het eind van het seizoen. De club is verguld met dit contract, evenals met die met vele andere sponsoren die de vereniging en eigenlijk de sport in het algemeen een warm hart toedragen.

 

De presentatiegids heeft veel aandacht voor de sponsoren zonder wie sporten in brede zin in Voorschoten nauwelijks mogelijk is. Voorschoten '97 maakt op haar beurt graag reclame voor haar sponsoren, op de borden langs het hoofdveld, op de kleding en tassen van alle voetballers en haar begeleiders, in de presentatiegids en op de site van de vereniging.

 

De presentatiegids 2017-2018 ziet er zeer fraai uit, full colour met artikelen en foto’s over de selectie elftallen van de senioren en de jeugd en over de teammanagers en het wedstrijdprogramma van Zaterdag 1 en Zondag 1. En verder artikelen over het nieuwe kunstgrasveld, terras en het nieuwe kledingpakket, het technisch beleid, het wedstrijdsecretariaat, de keuken van de kantine en artikelen over de Atletiekafdeling.

 

De presentatiegids 2017-2018 is aldus niet alleen een gids van Voorschoten '97, maar is een prachtige weerspiegeling van de Voorschotense gemeenschap en ver daarbuiten. Een gids om trots op te zijn! De gids is ook in digitale vorm te lezen op de website van Voorschoten '97.

 

Bekijk hier de presentatiegids seizoen 2017-2018

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.