Circuittraining
Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining

Hoofdmenu

Van de bestuurstafel: Atletiek Rob en hardloopbaan

v97 van de bestuurskamerEn plots sta je weer met de beide benen op de grond. Persoonlijk leed kan ineens dichtbij komen en dat wordt alles weer betrekkelijk. Rob Ferguson, bestuurslid en voorzitter Atletiek, moet helaas en onverwachts chemokuren ondergaan en daar ook weer in weken/maanden van herstellen. “Het is zoals het is” zegt hij, en ook “we gaan er tegen aan”. Het bestuur wenst hem en de naaste familie veel sterkte toe en vertrouwen op een voorspoedig herstel.

 

Hardloopbaan Atletiek

De komende maanden neemt zoon Matthijs (bestuur) en anderen de Atletiekzaken van hem over. Voor de komende tijd is dat vooral het onderwerp over de verkenning inpassing kunststof hardloopbaan in combinatie met veld 4. De werkgroep is intussen uitgebreid met mensen van buiten de Atletiek; ook de voetbal is aangehaakt. De komende weken worden de capaciteitsvraagstukken voetbal opnieuw tegen het licht gehouden en worden de mogelijkheden verkend voor een oplossing die zowel tegemoet komt aan de belangen van een goede baan als aan die van het behoud van voldoende wedstrijdcapaciteit.

 

Het is de bedoeling om dinsdag 31 oktober een informatieavond te houden. Verdere informatie volgt, maar voor wie het aangaat: reserveer deze avond alvast in de agenda. Het onderwerp zal ongetwijfeld ook op de agenda staan van de Algemene Leden Vergadering van dinsdag 21 november. Het bestuur wil de inhoudelijke discussie over dit onderwerp vooral vóóraf laten plaatsvinden.       

 

En verder:

Wedstrijden door-de-weeks

Het wedstrijdsecretariaat – lees Cor van Ipenburg – heeft zoals bekend de handen vol aan het indelen van alle wedstrijden. Dat zijn niet alleen de wedstrijden van de zaterdag en de zondag, maar ook de indeling van door-de-weekse beker- en competitiewedstrijden. Daarnaast worden er ook wel oefenwedstrijden aangevraagd. Deze wedstrijden door-de-weeks hebben gevolgen voor de teams die op dezelfde velden waren ingedeeld voor hun training. Sommige wedstrijden moeten gespeeld worden (en worden dus ingedeeld; voor de betreffende teams betekent dat dat zij gebruiken moeten maken van bijvoorbeeld veld 3). Andere wedstrijden kunnen soms gewenst zijn, maar alleen als iedereen meewerkt.

Het is NIET de bedoeling dat Cor hierop aangesproken wordt. Hij weet als geen ander wat kan en wat moet, maar mag er wel van uitgaan dat de teams onderling contact hebben over de gevolgen van een ingelaste wedstrijd, of al weten wat het alternatief is. 

 

Sportieve groet, Peter Dubbeling

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.