Circuittraining
Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining

Hoofdmenu

Pegasus staat voor gezond bewegen…

 

Pegasus_Praktijk _MG_0602_0012Pegasus staat voor gezond bewegen….. en Cees is weer terug!

 

Pegasus Sports and Health Care kent niet iedereen. Maar zeg je Yvonne (van der Stoep) en Cees (Damen)…… Wie kent ze niet als topsporters en nu als begeleiders van (top)sporters?

“Pegasus is een sportverzorgingsbedrijf in alle takken van sport”, zegt Yvonne. “Wij begeleiden (top)sporters op het gebied diverse sporten als voetbal, karate, basketbal, atletiek, maar ook particulieren. Een blessure voorkomen is natuurlijk het beste. Daar helpen wij ook bij met fysieke training. Heb je toch een blessure, dan kijken we of we die kunnen behandelen. Lukt dat niet, dan hebben we korte lijnen naar een sportarts en fysiotherapeut Vaak kun je dan binnen een week terecht bij de sportarts. Op basis van zijn diagnose gaan wij daarna aan het werk.”

 

Aanbieding voor leden

Pegasus is bordsponsor van Voorschoten¬†'97. En spelers van Voorschoten¬†'97 worden behandeld voor een sterk verlaagd tarief. Heel wat spelers van de zondag, maar ook anderen, maken daar gebruik van. “Voorschoten¬†'97 is een oude liefde”, vertelt Cees. “Ik was vroeger verzorger bij de zondag. En dit seizoen ben ik weer terug om op de wedstrijddagen de zondag 1 selectie te verzorgen. Spelers hebben vertrouwen in je. Zie het ook als een stukje ondersteuning voor de jeugd. Die moeten door kunnen groeien naar het eerste elftal.”

 

Je hoeft dus geen Nederlandse top te zijn om naar Pegasus te gaan. Sportmassage, sportverzorging, preventie en voedingsadvies, massagetherapie, personal training & coaching. Fit zijn en blijven willen we allemaal. Yvonne en Cees helpen je er graag bij.

 

www.pegasus-sports.nl

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.