Circuittraining
Circuittraining
Sportblessurespreekuur
Circuittraining

Hoofdmenu

Kan niet waar zijn

 

Het gebruik van voetbalvelden buiten wedstrijden en trainingen om is tot nu toe oogluikend toegestaan. Mede omdat de gemeente het graag wil en ook omdat de velden er regelmatig ongebruikt bij liggen. Dus waarom niet? Een goede reden om hiermee te stoppen kan zijn de troep zijn die gebruikers achterlaten.

 

troep op het veldVeld 5 was tot voor kort vaak een puinhoop maar door meer aandacht, gesprekken en moeilijke bereidbaarheid valt het daar nu mee. Nu blijft veld 6 als het veld waar de gebruikers er een puinhoop van maken.

 

Gisteren gingen we rond met mensen van de gemeente om te kijken voor onderhoud. Als je dan de troep ziet die rond het doel op veld 6 ligt dan voel je schaamte. Zie de foto. Wat je op de foto niet ziet zijn de peuken die uitgetrapt zijn op de rand van de zestien. Dit is al langer zo, elke vrijdagochtend ruimt een lid van Cor zijn groep de troep op en de frustratie neemt duidelijk toe. Een enkele keer zijn ook jongeren, die er speelden,  aangesproken en is hen gevraagd om de troep op te ruimen. Dan was steevast hun antwoord: “ niet van ons! Dus…” .Gelukkig blijken enkele trainingsgroepen nu al de troep op te ruimen.

 

Wat mij betreft gaan we het steviger aanpakken met de volgende maatregelen:

 

  • Achter het doel komt een vliko-bak
  • Als een trainingsgroep bezig gaat ruimen ze eerst even de rommel op
  • De trainer geeft dag en tijd door
  • Dan weten we beter de tijd wanneer het gebeurt en kunnen we gericht gaan kijken.

We vragen de medewerking van de trainingsgroepen en hopelijk is het tijdelijk. Als je de troep ziet en opruimt dan graag doorgeven aan mij, Fred Veldman per mail: FA.veldman@gmail.com

 

Namens het bestuur

Fred Veldman

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.