De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Hoofdmenu

Omruil kleding is gestart!

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover! Er zijn veel gesprekken gevoerd met mogelijke leveranciers, er zijn bezoeken afgelegd bij de producenten en meerdere offertes zijn uitgebreid besproken. En last but not least is er uitgebreid gesproken over de kleurstelling van het groen en het geel. Uiteindelijk is het bestuur op advies van de kledingcommissie in zee gegaan met de firma Hummel en met de lokale hofleverancier Wout Bergers. Intussen is de sponsorcommissie ook actief bezig geweest met het werven van de sponsoren voor de reclames op de kleding en de tassen. Het resultaat mag er zijn!

 

Maandag 4 september is de kledingcommissie gestart met het innemen van het oude kledingpakket en met het uitreiken van het nieuwe pakket. Op meerdere avonden staan een kleine 20 vrijwilligers klaar om de oude tassen en kleding in te nemen en om de nieuwe kleding uit te reiken. De oude kleding krijgt een goed doel, daarover later meer.

 

Met dank aan vooral Menno Geltink en Gé van Niekerk, en ook aan alle stille krachten achter dit omvangrijke project. Laten we met z’n allen met trots de kleuren van de vereniging laten zien. Met dank ook aan de sponsoren die de komende vijf jaar hun naam op alle velden in de regio mogen zien voorbijkomen. We zullen jullie niet teleurstellen!

 

Peter Dubbeling

 

Sfeerbeelden van maandagavond 4 september 

Klinding omruilen 01 Klinding omruilen 02 Klinding omruilen 03 Klinding omruilen 04 Klinding omruilen 05 Klinding omruilen 06 Klinding omruilen 07 Klinding omruilen 08

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.