De Rendierenloop
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd
Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Hoofdmenu

De bestuurskamer op zaterdagmiddag

 

Het komende seizoen verandert er veel aan de organisatie rond wedstrijden met de invoering van het gebruik van de knvb-app voor de wedstrijden. Iedereen kan nu zelf alles invoeren. Het werk in de bestuurskamer verdwijnt dus voor een deel. Toch denken we dat in ieder geval bij de start van het seizoen nog iemand in de bestuurskamer nodig is.

 

Daarom doen we een oproep met de vraag of er vrijwilligers zijn die ons willen helpen om in ieder geval de start van het seizoen de zaken soepel te laten lopen.

 

Vanaf half één tot ongeveer vier uur en het werk zal bestaan uit:

  • Vragen beantwoorden, welk veld en zo
  • Sleutels kleedkamer
  • Bediening scorebord
  • Wat meer…?

Als iemand nu bereid is een enkele keer mee doen zal dit zeker niet leiden tot een soort verplichting verderop in het seizoen.

 

Historie van de bestuurskamer op zaterdagmiddag.

 

Een jaar geleden stond op de site van de club nog een mooi verhaal over Hans en Hans. Zij hebben vele jaren op zaterdagmiddag de bestuurskamerdienst gedaan en hadden zo hun mooie bijdrage. Door de veranderende omstandigheden is de zwaarte van de taak minder geworden en was vorig jaar aan het eind van het seizoen de vraag of het nog nodig zou zijn. Hans en Hans hebben besloten om het niet meer te doen waarmee een eind aan een tijdperk is gekomen. Namens het bestuur wil ik Hans en Hans bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren.

 

Namens het bestuur: Fred Veldman

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.