Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop
Fifa 20
Oliebollentoernooi

Hoofdmenu

Uitlevering nieuwe kleding vanaf 4 september

Kledingplan 2 - Nieuwe informatie uitdeeldagen

 

De nieuwe wedstrijdkleding wordt door Hummel gefabriceerd in landen ver weg (Portugal, Turkije) waar de arbeidskosten lager zijn. Dit leidt echter wel tot (meer) onzekerheid over de opleverdata. De verwachting was dat alle kleding in de tweede helft van augustus geleverd wordt. Bijna alle nieuwe kleding is inmiddels binnen, maar een klein deel nog niet. Het risico bestaat dat deze kleding niet voor het weekend van 26/27 augustus binnen is. Omdat we pas willen uitleveren als alles binnen is, stellen we de uitdeelavonden een weekje uit.

 

De uitdeeldagen zijn nu gepland in de eerste en tweede week van september. Hiertoe is de volgende planning gemaakt:

- Maandag 4 september selectieteams jeugd (trainingskleding)

- Dinsdag 5 september onder 9 – onder 11

- Woensdag 6 september onder 13 – onder 15

- Donderdag 7 september onder 17 – onder 19

- Maandag 11 september senioren overig (per team)

- Dinsdag 12 september reserve/veegavond

 

Met de begeleiders van de seniorenselecties worden apart afspraken gemaakt over het verstrekken van de kleding.

 

De kleding wordt uitgedeeld in de kantine van V97 ’s avonds vanaf 19 uur. Alle leiders c.q. aanvoerders krijgen nog een mail met de avond en tijd waarop hun team verwacht wordt. De leiders t/m onder 11 krijgen een keepershirt per team. 

 

De latere uitlevering betekent dat de eerste wedstrijd(en) van het seizoen nog in de oude kleding gespeeld moet worden. Indien hier aanleiding toe is (bv. In het geval er nieuwe leden meespelen die nog geen tenue hebben), neem dan contact op met kledingplan@voorschoten97.nl voor een oplossing en/of leenkleding.

 

Een aantal teams speelt, i.v.m. het niveau waarop gevoetbald wordt, verplicht met rugnummers. De spelers van deze teams leveren hun shirt na uitlevering in bij hun leider, waarna per team de shirts bedrukt zullen worden. Deze teams houden het ‘oude’ shirt totdat de nieuwe klaar zijn.

 

De seniorenteams krijgen hun tenues per team uitgeleverd. De leiders/aanvoerders wordt gevraagd een lijst met spelers en bijbehorende kledingmaten aan te leveren, waarna op de uitdeelavond gezamenlijk een tas gevuld wordt.

 

Let op: er wordt pas nieuwe kleding uitgedeeld als de oude kleding wordt ingeleverd. De oude kleding is en blijft eigendom van de vereniging. Als club willen we niet dat er volgend seizoen nog verkeerde kleding tussen loopt op de velden. Dit is niet netjes tegenover de (nieuwe) sponsors en leidt ook tot een ongewenste uitstraling van VoorschotenĀ '97. Bovendien krijgt de meeste kleding een tweede leven door het verstrekken aan goede doelen, waardoor mensen in ontwikkelingsgebieden die de kleding veel harder nodig hebben dan wij, er nog plezier van kunnen hebben.

 

Naast deze informatie op de website zullen de spelers/ouders/verzorgers ook per mail van het kledingplan en stand van zaken op de hoogte worden gesteld. Voor vragen/opmerkingen of overig: kledingplan@voorschoten97.nl

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.