Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Hoofdmenu

Kledingplan 2

 

In 2013 is Voorschoten¬†'97 begonnen met een Kledingplan voor alle voetballers. Al onze junior- en spelende seniorleden doen hieraan mee. De kleding wordt grootschalig ingekocht en voor een vast bedrag per jaar, inbegrepen in de contributie, aan de leden in bruikleen gegeven. Dit leidt tot uniformiteit en een professionele uitstraling, waarbij alle leden in hetzelfde – speciaal voor V97 ontworpen – tenue spelen.

 

Het kledingplan is opgesteld voor vier jaar en inmiddels is de kleding aan vervanging toe. Hiertoe is door de kledingcommissie met alle A- en B-merken op voetbalgebied gesproken. Na een uitgebreide en zorgvuldige zoektocht is besloten om voor de komende seizoenen vanaf 2017-2018 met Hummel in zee te gaan. Inmiddels is de kleding besteld en deze wordt op dit moment voor ons gemaakt. De distributie en ondersteuning vindt net als bij het eerste kledingplan plaats door sportzaak Wout Bergers uit de Schoolstraat.

 

Voor het nieuwe kledingplan heeft Hummel een nieuw tenue ontworpen. Uiteraard in de clubkleuren groen-geel, maar in een iets andere kleurstelling dan het ‘oude’ tenue. Het geheel wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Op het shirt komen Hoogvliet (voorkant) en Mobiel.nl (achterkant) en het short wordt wederom door Van der Valk gesponsord. Voor het trainingspak van de jeugdleden zoeken we nog een sponsor. Suggesties? Mail naar kledingplan@voorschoten97.nl.

 

Hou de website in de gaten voor meer nieuws over de uitdeeldagen na de zomervakantie aan het begin van het nieuwe seizoen. Om een nieuw tenue te ontvangen moet de oude kleding worden ingeleverd. De oude kleding gaat naar een aantal goede doelen. Laat het ons ajb weten als u hiervoor een suggestie wilt doen.

Vragen of opmerkingen? Mail naar kledingplan@voorschoten97.nl

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.