Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
Teamkenninsmaking voor de ouders
OVAK

Hoofdmenu

Koning Voetbal Toernooi groot succes

 

 

Het Koning Voetbal Toernooi is een groot succes geworden. Vele leden brachten een bezoekje aan het zonovergoten sportpark Adegeest en genoten van een prachtig slotakkoord van het seizoen, waarvoor door de lustrumcommissie kosten nog moeite waren gespaard.

 

De dag begon met het seniorentoernooi, waar maar liefst 16 teams aan deelnamen. De onderlinge verschillen waren klein, waardoor het toernooi tot aan de laatste wedstrijden spannend bleef. In een sportieve en vriendschappelijke sfeer waren het uiteindelijk de teams AS Leivo, Onkenhout Boys en Zondag 4 die als poule winnaar met de eerste prijs aan de haal gingen: een krat koud bier en de hoogste eer om zich één seizoen lang Koning Voetbal te mogen noemen.

 

 

Nadat de koeien hun werk hadden gedaan konden alle prijzen worden uitgereikt. Traditiegetrouw werd ook de Marcel van de Geest trofee uitgereikt.  De Marcel van der Geest Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een seniorenelftal dat zich op een positieve, kundige, gezellige dan wel sympathieke wijze heeft gemanifesteerd binnen onze club. De heren van de zondag veteranen zijn dit jaar verkozen. Heel veel publiek trekken ze niet meer op zondagochtend, toch geniet iedereen op het complex van hun noeste arbeid. Want veel spelers van de zondag veteranen hebben hard gewerkt aan ons schitterende nieuwe terras. Dus, zowel op het veld als ernaast hebben deze mannen hun steentje meer dan bijgedragen waardoor deze trofee meer dan verdiend is!

 

 

 

Na de prijsuitreiking kon de feestavond beginnen. Een heerlijk chinees-indisch buffet zorgde voor een goed gevulde maag. De band LOS zorgde voor een heerlijke sfeer in het clubhuis en op het mooie nieuwe terras, waar iedereen tot laat met volle teugen van genoot.

 

 

De lustrumcommissie bedankt alle spelers, scheidsrechters, sponsors, medewerkers en vrijwilligers die met hun inzet van dit Koning Voetbal Toernooi een topdag hebben gemaakt.

 

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.