Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Hoofdmenu

Amateurvoetbal gaat over op mobiel digitaal

Amateurvoetbal gaat over op mobiel digitaal

 

Vanaf volgend seizoen 2017/18 gaat de KNVB over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier, dat het digitaal wedstrijdformulier in Sportlink gaat vervangen. Bovendien worden de pasjes vervangen door digitale passen. De veranderingen zijn van belang voor aanvoerders, spelers, teamleiders en scheidsrechters van teams die het digitale wedstrijdformulier gebruiken (O12 en hoger).

 

In de toekomst wordt de administratie van de wedstrijden (O12 en hoger) via een app op een (iOS / Android) smart telefoon of tablet gedaan:

  • teamopstellingen door aanvoerder of teammanager
  • controle passen door scheidsrechter
  • invullen uitslag door scheidsrechter
  • afgelastingen door wedstrijdco√∂rdinatoren

 

De app geeft KNVB leden bovendien de mogelijkheid om hun persoonlijke contactgegevens up-to-date te houden. Ook kunnen KNVB leden zelf een recente pasfoto opladen gedurende een korte periode voor het seizoen (dit jaar van 1 juli - 1 nov).

 

Om de app werkend te krijgen is het essentieel dat het email adres dat bij de Voorschoten97 ledenadministratie geregistreerd is correct is.

 

Mocht jouw email adres verouderd zijn geef dan je nieuwe email adres door aan de ledenadministratie (ledenadministratie@voorschoten97.nl). Voor ouders met meerdere kinderen is 1 email adres in principe voldoende, want bij inloggen wordt telkens gevraagd om welk kind het gaat.

 

We zullen over de komende periode meer artikeltjes op het web zetten over dit onderwerp. Als je echter al meer wil weten of de app al wil installeren kan je de volgende link gebruiken:

 

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

 

Cor van Ipenburg - Wedstrijdsecretaris zaterdag senioren

Martin Witsmeer - Wedstrijdsecretaris zondag senioren

Tonnie van Genugten - Wedstrijdsecretaris DEF

Leo van Grol - Wedstrijdsecretaris ABCMeiden

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.