Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Hoofdmenu

Veld 1 is feestelijk geopend

 

Afgelopen zaterdag was het weer genieten op Sportpark Adegeest. Eerst wist Zaterdag 1 in een thriller van concurrent Neptunus te winnen, waarover Paul van Paassen dit weekend al berichtte in zijn verslag:

 

http://www.voorschoten97.nl/seniorennieuws/201704/2017042900.html

 

Aansluitend vonden de festiviteiten plaats in het kader van de opening van veld 1. Sinds een paar weken wordt al gespeeld op het splinternieuwe hoofdveld, maar nu werd dit pronkstuk dan officieel in gebruik genomen. Voorzitter Ton van Emmerik en Wethouder van Sport Daan Binnendijk memoreerden in hun toespraken dat veel werk was verzet door de kunstgrascommissie, door de mannen van Zondag 4 en door het bestuur van de vereniging.

 

 

Dankzij de tomeloze inzet van al deze vrijwilligers is een schitterend hoofdveld gerealiseerd met een terras en een ‘promenade’ om trots op te zijn. Vervolgens was het woord aan Kees Wenneker van de KNVB, die aanwezig was omdat Voorschoten¬†'97 zich onlangs kwalificeerde als Regionale Jeugdopleiding (RJO).

 

 

Het bijbehorende certificaat werd overhandigd aan onze zichtbaar trotse jeugdvoorzitter, Peter van Noort.

 

 

De officiële opening van het hoofdveld vond plaats door middel van een penalty, die ons jongste lid Owen van der Goes (4 jaar) nam op super-vrijwilliger Jacqueline Oerlemans. Owen speelt op zondag in de mini-league, hij wist Jaqueline uiteindelijk met een ferme schuiver in de rechterhoek te passeren. Dit alles gebeurde onder het toeziend oog van scheidsrechter (Wethouder) Daan Binnendijk, die constateerde dat een geldig doelpunt was gescoord.

 

 

De middag werd afgesloten met een wedstrijd tussen Oud Voorschoten 1 en Oud Blauw Zwart 1, die eindigde in een 8-1 zege voor de thuisclub (zie linkje met het uitgebreide verslag van PvP). Deze wedstrijd stond onder leiding van Theo Kraan en Stefan Bronmeijer, onze (respectievelijk) oudste en (bijna) jongste clubscheidsrechters.

 

 

 

En zo heeft onze vereniging aan de vooravond van haar 20-jarige jubileum weer een mooie stap vooruit gezet!

 

(Hans Douw)

 

 

 

Foto’s: Leo van Haastrecht en Luuk Oerlemans 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.