Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Hoofdmenu

Bevrijdingsvuurestafette 2017: deelnemers en sponsors!

Affiche bevrijdingsvuurestafette 2017 v22 1280

 

Voorschoten´97 is er trots op dat een groep leden, atleten en voetballers, op 5 mei a.s. weer het Bevrijdingvuur haalt in Wageningen en om 14.00 uur op ons eigen Sportpark Adegeest (!) overhandigt aan Burgemeester Bouvy-Koene. De deelnemers zijn volop in voorbereiding. De lopers maken hun (vele) kilometers in de training, de fietsers preparen hun vehikel (en zichzelf) ook voor het rijden in het donker, de busjes zijn geregeld, de 120-km lange route met alle wisselpunten meermalen verkend, de routebeschrijvingen uitgedraaid, etc etc. Ze zien er allemaal naar uit!

 

Wie gaan namens Voorschoten´97 op pad richting Wageningen en terug? Dat zijn Arthur Pinkse, Youri Helderman, Peter van Noort, Cor Hofman, Diego Hofman, Ralph Kijk in de Vegte, Marijke Rog, Dennis Rog, Frans Kleyheeg, Maarten Bloem, Marijke Visscher, Tekin, Thierry Kloos, Sonja Klap, Jaap Hoek, Wim Vermeulen, Fons Schrijver, Gonneke Dubbeling, Lia van Velzen, Toni Vermeulen, Johan Planting en Ton Borsboom.

 

En van cruciaal belang: Sponsors! Zonder sponsors zouden we deze Bevrijdingsvuurestafette, met alles wat daar bij komt kijken, niet kunnen organiseren. Geweldig was de ondervonden bereidheid om de estafetteloop te steunen: Club van 100 Voorschoten¬†'97, Stichting Katapult, mobiel.nl, Norlandia, Oranjevereniging Voorschoten en De Hardloopwinkel maken het Voorschoten´97,  maar daarmee in feite voor alle Voorschotenaren mogelijk om op 5 mei 14.00 uur dat zo belangwekkende Bevrijdingsvuur te zien ontsteken! Heel hartelijk dank daarvoor!!

 

Affiche bevrijdingsvuurestafette 2017 v22 1280

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.