Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Hoofdmenu

Voortgang nieuw terras.

Men at work!

 

image4

Een aantal weken geleden  verscheen er op de site het eerste gedeelte van het nieuwe terras, namelijk de tekeningen. 0Met deze tekeningen is een groep van 12 vrijwilligers, veelal actief op de zondagtak, aan de slag gegaan.

 

Grote hoeveelheden hout, schroeven en andere benodigdheden stonden klaar bij Aannemersbedrijf Kriek, die zijn machinale werkplaats ter beschikking heeft gesteld om te kunnen werken. Nadat we op de eerste avond vooral veel hebben moeten meten, nadenken, en nog meer meten, konden we een proefdeel maken voor de nieuwe banken. De volgende avond is er vooral veel gezaagd,  en door goed samen te werken werden de eerste bankjes, en tafels in elkaar geschroefd.

 

cv100_logoHet is een enorm project, wat zonder vrijwilligers, maar ook zeker zonder sponsoren en de Club van 100 niet mogelijk was geweest.Natuurlijk, kunnen we hard werken, maar er zal ook gegeten moeten worden! Gelukkig waren er bedrijven die dit wilde regelen en er voor zorgen dat we  allemaal met een goed gevulde maag aan de slag kunnen.

 

Hiervoor danken we: 

  • Fratelli pizzeria
  • Van der Valk
  • Big snack Jos

Mede door de inzet van deze vrijwilligers, is er de hoop dat we op een kort termijn de eerste meubelen zullen zien verschijnen op de club.

 

Het is dus nog even behelpen met de gespannen lintjes, maar het resultaat zal er zeker mogen zijn!

 

MK

 

image5  

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.