Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Hoofdmenu

Ontvangst Bevrijdingsvuur 5 mei op Sportpark Adegeest!

Vorige week werd hier onthuld dat een groep atleten en voetballers van Voorschoten┬á'97 op 5 mei a.s. de zgn. Bevrijdingsvuurestafette  met start in Wageningen zal gaan lopen. Nu kunnen we melden dat de estafetteloop dit keer niet eindigt in het centrum van het dorp maar op ons eigen Sportpark! Een prachtlocatie voor de Burgemeester om aldaar in ons Jubileumjaar (!) de gemeentelijke vuurkorf te ontsteken. Voorlopig is de ontvangst gepland rond 14.00 uur. Noteer dat tijdstip alvast in de agenda!

 

Bevrijdingsvuurestafette burgermeester ontsteekt vuur aan in Voorschoten

 

De werving van deelnemers is inmiddels gestart en er hebben zich al enkele lopers en begeleidend fietsers aangemeld. Maar we hebben er meer nodig. Ge├»nteresseerd in deelname? Maak dat kenbaar bij Ton Borsboom via borsboomton@gmail.com of  06 42590985.

 

Om de kosten van dit unieke loopproject te financieren zijn sponsors natuurlijk onontbeerlijk. We zijn ontzettend blij met de al door de Club van 100 van Voorschoten’9 7 en telecombedrijf mobiel.nl toegezegde bijdragen. Aanvullende sponsoring is meer dan welkom zodat we op 5 mei een omlijstend programma kunnen samenstellen dat jong en oud op die bijzondere dag van de vrijheid zal bijblijven!

 

logo-cv100_klein 

 

Houd de website in de gaten voor nadere mededelingen over de invulling van het programma op 5 mei!

 

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.