Inschrijven avondvierdaagse
Inschrijven avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Hoofdmenu

Een middagje met Opa Cor

Afgelopen zaterdag was de re√ľnie van de Gevers Deynoot school een reden voor Willem Kuijt om een " middagje vrij" te nemen.

 

De week daarvoor kwam dan ook het verzoek van Opa Cor aan ondergetekende om hem een paar uurtjes te assisteren. 

 

Afgelopen zaterdag melde ik me dan ook om 12.00 in de scheidsrechters kleedkamer bij Cor, om zijn instructies te ontvangen. Cor zorgt ervoor dat onze scheidsrechters goed verzorgd worden, een drankje, koekje, paaseitje en een broodje alles is aanwezig. 

 

Wedstrijd formulieren worden nagekeken en Bond-scheidsrechters worden opgehaald vanuit de bestuurskamer en begeleidt naar de kleedkamer. Tussendoor klapt Cor de e-doeltjes op veld 2&5 in en controleert hij of de kleedkamers netjes worden achtergelaten. Wetende dat Cor al om 06.00 aanwezig was en hij de dames/heren scheidsrechters om 18.15 nog van een warme hap voorziet heb ik nog meer respect gekregen voor hetgeen deze man allemaal doet voor de vereniging. 

 

Op zo'n middag maak je ook scheidsrechters op een andere manier mee dan normaal op het veld, ook voor deze dames en heren alleen maar respect want als je verneemt wat deze mensen af en toe naar hun hoofd geslingerd krijgen en mee maken op het veld, vraag je je af hoe ze dit af en toe vol houden!!!!! 

 

Al met al heb ik genoten van een middagje met Opa Cor. 

 

MvdP

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.