26-06-2018
V97 - VEP
Een kraker
17-03-2018
Nootdorp C1 – VS 97 C2
Hoe moeilijker de overwinning hoe groter het plezier van winnen.
01-01-2018
JO15-2 winterkampioen!
Een super team en een super prestatie.
Hoofdmenu

 

Jeugd  Seizoen 2017-2018  O15 junioren  2 


JO15-2 winterkampioen!

In een loodzware competitie hebben de talenten van J015-2 gepresteerd wat vooraf onmogelijk leek: het winterkampioenschap is voor onze club binnengesleept! Een formidabele prestatie! Trainer Karam raakt de juiste snaar en geeft de jongens het vertrouwen dat past bij een kampioensploeg. De heldere benadering van trainer Karam en assistent Marcel haalt het beste in de jongens naar boven.

 

De J015-2 speelt tegenstanders als een geoliede machine van de mat. Bij wedstrijden tegen fysiek sterkere, tweedejaars gaan de spelers als een echte vriendenploeg voor elkaar door het vuur . Onder het motto “When the going gets tough the tough get going” strijden de spelers zij aan zij voor elke meter, en trekken de winst op karakter over de streep. Hieronder de spelers die met elkaar de zwaar bevochten koppositie hebben veroverd: 

 

Parker: de keeper die het begrip, trouwe sluitpost, een extra dimensie wist te geven zonder in het doel te staan, door ondanks ziekte elke training en wedstrijd aanwezig te zijn. Parker bedankt voor jouw teamspirit en tegelijkertijd ook veel dank aan invallers Luca, Martijn, Boris en Timo! 

 

Sam: Onschuldig ogende verdediger die tegenstanders wekelijks zijn wil oplegt. De technisch zeer begaafde back die altijd lucht over heeft voor even effectieve dribbels naar voren. 

 

Mark: Wekelijks verbaasd Mark door beren van tegenstanders ogenschijnlijk eenvoudig aan de ketting te leggen. Hij is brutaal genoeg om naast verdedigend vakwerk ook succesvol aan te vallen. 

 

Jort: Geboren winnaar die met een engelachtige lach hard, maar fair, kan optreden. Schakelt zijn tegenstander uit én zaait en zorgt en passant voor onrust én goals in vijandelijke 16 meter. 

 

Wout: Teamspeler pur sang die met opoffering en inzet zorgt voor rust en orde in onze verdediging. Wout verzaakt nooit en is altijd waardevol, type cement tussen de stenen en dus onmisbaar. 

 

Ben: Veldheer en geboren leider die precies weet wanneer er opgetreden moet worden. Als Ben wordt uitgeleend moet iedereen een stapje extra doen. Gelukkig doet iedereen dat ook. 

 

Karam: Maakt als naamgenoot van onze succescoach hoge verwachtingen altijd waar. Karam is een heerlijke combinatiespeler met neusje voor de goal. Zeer balvaardige verbindingsman. 

 

Mike: Behendige koning van de steekpass met ragfijne kap- en draaibewegingen. Denkt altijd naar voren. Bracht in benauwde uitwedstrijd bij Valken verlossing door wonderschone hattrick. 


Joaquim: Rasvoetballer met enorm potentieel. Alleskunner en misschien wel op elke positie de beste. Joaquim straalt soevereiniteit uit en behoudt altijd controle. Toonbeeld van sportiviteit. 

 

Pepijn: Trotse aanvoerder met bezielde strijdlust. Pepijn koppelt duelkracht aan leeuwenmoed en hierdoor kampioen bal-afpakker. Dankzij inzicht en lange trap architect van vele aanvallen. 

 

Floris: Is na een periode van fysiek ongemak uitstekend teruggekomen. Floris speelt altijd op het juiste moment over en heeft een geweldig gevoel voor de ruimte. Ook neusje voor de goal. 

 

Donnie:Onvermoeibare balvaste kracht. Donnie speelt slim en heeft altijd oog voor de medespeler. Volgens velen is zijn lange afstand raketgoal tegen Rijnsburg mooiste doelpunt van het jaar. 

 

Wouter: Op vele posities inzetbaar en overal waardevol. Denkt altijd naar voren maar verdedigt ook goed mee. Kort na zijn rentree wist Wouter gelijk het net te vinden, een heerlijk moment. 

 

Ingmar: All round gentleman aanvaller. IJskonijn die kansen schijnbaar achteloos verzilvert. Loert geduldig en slaat toe als een roofdier om vervolgens keurig man van de assist te bedanken. 

 

Dean: Zou Tita Tovenaar nog verbazen. Kan vanuit stilstand passeren en scoren. Ongeëvenaarde aanname met bal aan een touwtje. Blijft als geen ander rustig in scoringspositie en… scoort. 

 

Marten: Snelste van het team maar zo veel meer dan dat. Flitsend langs verdedigers en jagend als een jaguar ontpopt Marten zich als aanvalsleider. Onvergetelijk mooie assist tegen Teylingen. 

 

James: Last but not at all least. Powerhouse James rules the game and is very much appreciated by both fans and team mates. The dutch national coach should arrange James’ passport quikly. 

 

De sfeer in de karakterploeg van kampioenenmakers Karam en Marcel is opperbest. Dankzij een bijzonder mix van discipline, spelplezier, lef en kameraadschap is het voor spelers en toeschouwers wekelijks genieten. We nodigen u uit eens te komen kijken naar deze ploeg waarin pupillen langzaam transformeren naar jongens van stavast.

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.