Hoofdmenu

 

Jeugd  Seizoen 2016-2017  JO11 pupillen  10 


Home pagina

Voorschoten '97 JO11 -010 Pupillen

 

 

 

Een winning team!

Voorschoten¬†'97 heeft met de J011-010 een leuk team in huis dat in de lift zit. Vlak na de zomervakantie kwamen er drie nieuwe jongens bij: Anas, Ryan en Syp. En de combinatie van jongens met voetbalervaring en jongens die er net bij zitten, blijkt supergoed te werken. Steeds beter wordt er overgespeeld naar elkaar en steeds makkelijker wordt er gescoord. Terwijl sommigen toch vooral verdedigers lijken te zijn, zoals Syp, Anas en Lennart, zijn daarentegen Victor, Sam en Ryan meer van de aanvallende ‘soort’. En sommigen zijn multi-inzetbaar zoals Asad en Daniek. Speciale krachten zijn er dan nog toegekend aan Lucas, die sneller dan het snelste luipaard kan rennen. De mogelijkheden om een wedstrijd te winnen worden daardoor steeds groter. En het mooie is: iedereen van ons kan scoren en doet dat ook. Interesse? Kom dan eens kijken naar één van onze (thuis)wedstrijden.

 

Wedstrijden
Bij thuis en uitwedstrijden 30 minuten voor de wedstrijd aanwezig zijn op de club van de wedstrijd.
Vervoer naar uitwedstrijden regelt iedereen voor zichzelf. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om mee te rijden. Graag direct met elkaar afstemmen/regelen.
 
Trainingen
Team training

Woensdag : 18:00 – 19:00 uur (veld 2)
 

Afgelasting

check de clubsite:

http://voorschoten97.nl/afgelastingen/index.html 

of bel met de afgelastingenlijn, tel. 071-5616337.

 
Afmelden
Voor de wedstrijden direct bij de trainer. Graag zo lang mogelijk, maar uiterlijk een week van te voren (ziekte of andere acute zaken uitgezonderd)
Afmelden voor team trainingen graag ook zo lang mogelijk van te voren in de WhatsApp groep. 
 
Communicatie
Communicatie over wedstrijden, trainingen, meerijden en andere zaken kunnen eenvoudig doormiddel van de aangemaakte WhatsApp groep. Mocht je hier nog geen onderdeel van zijn, graag je nummer doorgeven aan Frank.

© 2017-2018 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.