Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Voorschotenloop

9 jan - VLC online + offline open dag!

Rabobank

Hoofdmenu

MO19-1 meiden blijven goed bezig!

Ondanks de Corona beperkingen, blijven de meiden van de MO19-1 van V’97 lekker actief. Doordeweeks twee keer trainen en af en toe een oefenwedstrijd tegen een lager team onderling. Helaas mogen er vanwege leeftijdsbeperkingen nog steeds 2 meiden van 18 jaar niet meedoen, maar met wat hulp uit lagere teams is het elftal snel weer compleet. 

 

Afgelopen zaterdag speelden de meiden een leuke oefenpot tegen de MO17-1 en stond deze speelochtend tevens in het teken van een goed doel: Namelijk allemaal ontbijtproducten inzamelen voor de voedselbank! Een actie die door Jula en Nova uit de MO13-2 is opgezet.

 

De club deed een oproep aan de leden van de jeugdteams en deelde het bericht op socialmedia. Meer dan 5000x(!) werd het bericht gelezen! Het resultaat na een eerste speelochtend mocht er zijn: een krat vol producten!

20201128_125230

 

Wil je ook helpen? Lees meer over deze actie op:

V'97 helpt voedselbank

 

Dan een kort verslag van de wedstrijd. De meiden van de MO17 begonnen erg scherp aan de wedstrijd. Dit resulteerde al snel in een fraaie 0-1 door onoplettendheid achterin bij de MO19. Toch wisten de oudere meiden uiteindelijk door slimmer te gaan spelen, meer tegengas te geven en werd er eindelijk gescoord. Door treffers van Luna, Gwen(2x) en gastspeelster Paula werd het 4-1 bij rust.

 

20200912_164308                                                                                                                                                                               De meiden van MO-19-1

 

In de tweede helft was het veel eenrichtingsverkeer, maar bleven de MO17 meiden dapper strijden. Zonder de andere meiden te kort te doen viel speelster Ruby van der Wiel, die pas 13 (!) is erg op met haar voetbalkwaliteit. Zo jong en dan al zo goed spelen tegen 15, 16 en 17 jarigen. Maar goed, de MO19 drukte door en liet af en toe prachtige aanvallen over links en rechts zien. Er werden nog flink wat kansen onschadelijk gemaakt door de MO17 defensie, maar dat kon niet voorkomen dat uiteindelijk door fraaie goals van Youra, Luna, Jael en Paula (2x), de eindstand op 9-1 uitkwam.

 

Een zeer leuke, leerzame wedstrijd en een heel mooi gebaar naar de Voedselbank!

 

JS

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.