Blessurespreekuur
Rendierenloop
Rendierenloop
Rendierenloop

Rabobank

Hoofdmenu

MO11 Corona cup 2020!

Toen er bekend werd gemaakt dat er voorlopig geen competitievoetbal mocht worden gespeeld hebben de trainers van de MO11 meiden de ‘Corona Cup’ georganiseerd. Een groep van ongeveer 35 enthousiaste meiden die altijd op maandagavond met elkaar trainen hebben drie zaterdagen gestreden om de ‘Corona cup’.

 

IMG-20201021-WA0000                                       De te winnen prijzen!

 

Op zaterdag 23 en 30 oktober werden de voorrondes gehouden in een poule vorm.

De meiden werden verdeeld over 6 teams en kwamen onder de vlag van grote internationale ploegen (Manchester United, Juventus, Bayern Munchen, FC Barcelona, Real Madrid & Liverpool) te spelen. Elke team stond onder leiding van één van de trainers van de MO11: Andre, Guust, Frans, Bjorn, Ronald, Quinty en Simone.

 

20201024_123037 De deelnemers aan het toernooi!

 

Met een heerlijk najaarszonnetje op de velden, werden er leuke en vooral sportieve duels gespeeld.  Helaas zonder toeschouwers, maar door de huidige technologie konden de ouders live de toernooistand volgen via een toernooiapp.  Onze toernooileider Bjorn zorgde voor de actuele stand.

 

Na deze twee zaterdagen was de indeling voor de finale bekend:

 1. Juventus
 2. FC Barcelona
 3. Real Madrid
 4. Bayern Munchen
 5. Liverpool
 6. Manchester United

 

Op zaterdag 14 november was de grote finaledag! De dag begon met een regenbui, maar net toen de finaledag begon klaarde het op.

 

In de eerste wedstrijden werd er een kruisfinale gespeeld om te kwalificeren voor de finale poule of troostpoule.  Na een spannende ronde was bekend wie ging strijden om de Corona Cup. Real Madrid, Juventus & FC Barcelona zouden in drie wedstrijden gaan strijden!

Na drie wedstrijden stonden Real Madrid en Juventus gelijk in het aantal punten. Real Madrid won uiteindelijk op een beter doelsaldo van +1.

 

Bayern Munchen, Liverpool en Manchester United zaten in de troostpoule. Ook hier werden drie wedstrijden gespeeld. Hier ging uiteindelijk Manchester United er met de poule winst vandoor.

 

De eindstand van de Corona Cup 2020:

 

 1. Real Madrid
 2. Juventus
 3. FC Barcelona
 4. Manchester United
 5. Bayern Munchen
 6. Liverpool

 

Als extra werd er door de ploegen ook nog gestreden om een echte Penalty bokaal.

Na een selectie ronde en een finaleronde kwamen de meiden van Manchester United als winnaar uit de bus.

 

Als afsluiting volgde er natuurlijk een prijsuitreiking en werden de bekers aan de winnaars overhandigd. En alle meiden kregen een leuke medaille.

 

20201114_123451 Winnaars Corona Cup: Real Madrid

 

VideoCapture_20201114-131140 Winnaars Penalty Bokaal: Manchester United

 

Het was een zeer geslaagd toernooi.

 

Extra dank nog aan Marinus, Herman en Pieter voor hun inzet bij de toegang, die het voor ons mogelijk maken om toch nog te kunnen spelen op het complex.

 

GH

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.