Blessurespreekuur
Rendierenloop
Rendierenloop
Rendierenloop

Rabobank

Hoofdmenu

Jeugd coördinatoren 11x11 gezocht (2-4 vrijwilligers)

 

Voor de 11x11 jeugd commissie zijn wij per direct op zoek naar versterking.

Als coördinator ben je de spin in het web en het eerste aanspreekpunt voor de betreffende leeftijdsgroep. Je zorgt voor een goede organisatie en communicatie rondom de teams. Je houdt je onder andere bezig met de intake van nieuwe leden, de voorbereiding van teamindelingen, de indeling van niet-(sub)selectieteams, het aanstellen en helpen van coaches, trainers, teammanagers en enkele administratieve werkzaamheden rondom teams en sportiviteit, respect en een veilig sportklimaat. 


Ook lever je input aan het jeugdbeleid en help je dit beleid op een goede manier mee uitvoeren. Je werkt nauw samen met de technische zaken jeugd (TZJ), het wedstrijd secretariaat, collega-jeugd coördinatoren, toernooicommissie, kleding commissie, materiaal commissie en de taskforce commissies zoals het tijdelijk Corona team.

Je bent zowel communicatief als organisatorisch sterk en je kunt je inleven in de belangen en beleving van anderen. 
Het is belangrijk om enige technische bagage te hebben van de voetbal sport.


Tijdsbesteding: wisselt gedurende het seizoen, maar ga uit van gemiddeld circa 1-2 uur per week (afhankelijk van aantal teams in jou portefeuille). 

 

Heb jij interesse om ons team te versterken stuur dan een email naar jeugdvoorzitter@voorschoten97.nl met een korte motivatie.

 

Richard Backx
jeugdvoorzitter Voorschoten '97

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.