Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Gigi, Evie en Veerle geselecteerd voor Jonger Oranje !!!

23 juli waren er weer een aantal Voorschoten'97 meiden succesvol op de leerzame Jonger Oranje dag bij SVV Scheveningen onder leiding van speelsters van ADO Vrouwen! Ook oud-V'97 speelsters Liz Rijsbergen en Maaike van Klink werden gespot!


                         De geselecteerden met Veerle van V'97


                              De geselecteerden met Evie van V'97


Gigi Smit, die afgelopen seizoen wekelijks al meetrainde met de jongens selectie, kreeg bij de club te horen dat ze komend seizoen in de JO11-2 selectie gaat spelen. Leergierig als ze is, wilde ze op de Jonger Oranje dag ook schitteren, en dat deed ze: Ze viel op als O11 talent en mag strijden voor een plek in het Jonger Oranje MO11 team op 15 augustus in Wormerveer!


                         Gigi in actie.


Ook Evie van der Essen, die bij V97 in de MO11-2 speelde en komend seizoen naar de JO12-2 selectie mag, deed het supergoed op de Jonger Oranje dag en werd geselecteerd in de O13 categorie.


                                        Ook Evie is geselecteerd


De oudere zus van Evie, Veerle van der Essen, viel ook op en werd geselecteerd in de O15 categorie. Veerle speelde bij V97 in de MO13-1 en gaat komend seizoen als MO15-2 (net als de MO15-1) 1e klasse starten en een gooi doen om (weer) naar de Hoofdklasse te promoveren.


                                Veerle van der Essen is ook door.


We zijn supertrots op jullie en wensen jullie alvast heel veel succes op 15 augustus in Wormerveer en natuurlijk in jullie nieuwe teams!! 


JS

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.