Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Andre Potters zwaait af als coach.

                      MO13-3 bedanken hun coach Andre Potters


Na zo´n 4 seizoenen als coach van dit gezellige meidenteam bezig geweest te zijn, heeft Andre Potters afgelopen week zijn laatste seizoen met “zijn” meiden afgesloten. Andre geeft het stokje door aan 2 nieuwe enthousiaste vaders, te weten: Arnold (vader Fiene) en Dennis (vader Kyra). Ook hun zullen ongetwijfeld deze meiden weer vol passie begeleiden bij hun wedstrijdjes.

 

                         Voor de laatste keer op de foto


Even terug naar het begin. Voorschoten’97 gaat in 2016-2017 voor het eerst meidenteams oprichten in de MO9 leeftijd (dus 9 of jonger) Een heel nieuw team met enthousiaste meiden wordt gevormd en al snel geeft Andre aan ook best wel te willen coachen. Op het kleine veldje en met nog weinig spelers op het veld, ging dat Andre prima af. Leuk hoogtepunt was ook een benefiettoernooi voor FightCancer in het ADO stadion! Samen met trainer Bob en later ook trainster Daisy, zorgden hun als staff ervoor dat de meiden steeds beter werden. Er kwamen wat vriendinnen bij en het team werd steeds sterker. Er volgden al steeds meer succesjes!

 

                         Succes met de MO11


In de MO11 periode met groen/gele rookbommen van Dennis Iep, werden de overwinningen gevierd. Het team bleef groeien en wist gezelligheid te combineren met leuk en aantrekkelijk voetbal met veel winstpartijen en af en toe wat verliespunten. Vaak eindigden ze toch wel ergens in de top 3! Kortom een succesvolle periode. 

 

                            De bekende rookbommen van Dennis Iep


Afgelopen seizoen maakte het team voor het eerst de overstap naar het grote veld als MO13-3. Andre wist de meiden ook hier doorheen te slepen. Met al zijn fanatisme en enthousiasme wist hij de meiden aan het voetballen te houden, maar bovenal veel plezier te laten hebben. Dit seizoen was best pittig in een sterke poule, maar helaas gooide Corona ook nog roet in het eten. Erg zonde. 

 

                                     

Andre had al ruim van tevoren aangegeven graag het stokje over te dragen. Tijd voor vernieuwing, zodat hij nu zelf ook van de kunsten van dochter Mariza kan genieten. Gelukkig kwamen er wat versoepelingen rondom het spelen van oefenwedstrijden, dus werd er afgelopen week een leuke oefenpot geregeld tussen de huidige MO13-3 meiden van Andre tegen de nieuwe MO13-3 voor komend seizoen. Uiteraard wist Andre zijn meiden naar een mooie overwinning te coachen en konden zij hem daarna bedanken. Met een mooi afscheidskado werd Andre ook namens de ouders bedankt voor al zijn betrokkenheid. Ook namens de club bedanken we Andre voor de fijne samenwerking en hopen we hem nog veel langs de lijnen te vinden!

 

Andre Bedankt!

 

JS

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.