Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Lily gaat Voorschoten '97 verlaten.

Zo’n 2,5 jaar geleden werden wij zeer blij verrast met een aanmelding van een meisje uit de US (South Carolina), waarbij er zelfs een indrukwekkend voetbal-CV werd meegestuurd! Lily wilde heel graag bij V'97 voetballen en werd (omdat alle teams vol zaten) in het nieuwe MO11-5 team geplaatst.


                           Lily krijgt een afscheidscadeau


Al snel bleek dat Lily een echte topper was. Ze werd meteen geselecteerd voor het JO11-4M selectieteam wat in de jongenscompetitie zou gaan spelen. Met datzelfde team werd ze 3e van Nederland op het NK van het Voetbal Talenten Toernooi in Roden en wist menig jongensteam in de competitie met grote cijfers te verslaan. 


                         MO13-1


Lily is een echte vechter, zowel fysiek als mentaal weet ze telkens haar tegenstander te snel of te slim af te zijn. Technisch zeer sterk, een enorme schotkracht en veel spelinzicht. Daarnaast is Lily ook een echte grappenmaker. Altijd vrolijk en in voor een lolletje. Dit stond ook letterlijk in haar CV en geen woord daarvan bleek gelogen. Dit CV was opgesteld door GPS Carolina Soccer School, die in samenwerking met FC Bayern Munchen, per staat de meest getalenteerde speelsters een kans op een stage bij Bayern Munchen biedt. Erg indrukwekkend voor een meisje van 10!                         Het begin bij V'97


Afgelopen seizoen werd Lily met haar team net 2e in de eerste klasse, maar promoveerden wel naar de Hoofdklasse. Helaas kon dit seizoen niet uitgespeeld worden door de Corona situatie. We wisten al dat Lily na 2,5 jaar weer terug zou moeten naar de US. Helaas is die tijd nu alweer aangebroken. Als soort van afscheidswedstrijd werd er afgelopen week een heuze “topper” gespeeld tussen de huidige MO13-1, het team van Lily, en de strijders van de MO15-2 die gedeeld 3e eindigden in de 1e klasse(!)


De moeder van Lily, een echte fotograaf, maakte supermooie foto’s van de wedstrijd. Aan het eind werd nog even een echt afscheidsfeestje gehouden en mocht Lily een echte Derby Star met alle handtekeningen van de meiden in ontvangst nemen. 

                          De laatste wedstrijd van Lily bij V'97

 

We gaan jou en je familie heel erg missen Lily! Maar we weten zeker dat je ooit nog een echte “Oranjeleeuwin” of de nieuwe Megan Rapinoe gaat worden! Go for it! Girlpower….!


JS

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.