Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Jo11-1 alleen te stoppen door Corona

 

 

Na een moeizame seizoenstart groeide het team van trainer Danny de Hoogt uit tot een onverslaanbare voetbalmachine. In de hoogste regionale competitie én het bekertoernooi waren onze jongens alle tegenstanders de baas.

 

Onze keeper Collin was met zijn katachtige reflexen en de minst gepasseerde keeper onder de 11.

Keeper Collin is het zwaar verankerde fundament van onze ploeg en dankzij hem kan iedereen die groen geel een warm hart toedraagt bij tegenaanvallen rustig blijven ademen. Als Collin de minste goals moest incasseren dan betekent dat automatisch dat onze verdediging eveneens van gewapend beton is. Laatste man Niek weet dankzij zijn geweldige gevoel voor ruimte als geen ander dreigend gevaar te voorkomen. Dankzij lengte en lef heerst Niek à la Virgil in de lucht. Linksachter Milo is met zijn snelle en felle inzet van onschatbare waarde. Er zijn mensen die beweren dat Milo zelfs in zijn slaap tegenstanders opvreet. Magic Marwan is een gehaaide verdediger die zijn mannetje lachend uitschakelt. Éénmaal aan de bal transformeert Marwan in een slalomskiër die in elk geval  altijd de eerste twee poortjes sierlijk passeert. Collin Collin is op veel posities de beste of in elk geval de één naar beste. Dankzij zijn multi inzetbaarheid en teamspirit is Collin Collin onmisbaar als cement tussen het aardbevingsbestendige bouwwerk van Jo-11-1.

 

Op het middenveld laat Bas zien dat effectiviteit niet altijd gepaard hoeft te gaan met energieverslindende arbeid. Bas beheerst de beheersing en zorgt daarmee voor rust in een ploeg die overloopt van Sturm und Drang. Het beste voorbeeld van onze ontembare strijdlust is ongetwijfeld middenvelder Mees die met zijn wilskracht het liefst onder de douche zijn mouwen nog eens opstroopt. Mees is met zijn actieradius, precisiepasses en scorend vermogen de ideale box to box verbindingsman. Vleugelspeler en combinatie koning Jovani is voorin snel, slim en vaardig. Het bijzondere van Jovani is dat hij als aanvaller geen greintje egoïsme heeft en daarom altijd de juiste keuze maakt. Fysiek sterke Ayoub is altijd aanspeelbaar en kan met zijn trucs zomaar een wedstrijd beslissen. Wie had ooit kunnen denken dat de oh zo belangrijke winnende goal van Ayoub in de laatste minuut uit bij DHC het laatste pré Corona doelpunt van het seizoen zou zijn? In de punt van onze  aanval staat goudhaantje Hugo. Hugo is natuurlijk vooral Hugol maar met zijn loopacties en inzet brengt hij ons team veel meer dan zijn ontelbare doelpunten. Leuk van Hugo is  dat hij na weer een doelpunt, samen met het team, uitbundig en lekker lang juicht en geniet.

 

De J0-11-1 was als halve finalist in de beker en koploper in de competitie de grote favoriet voor de dubbel. Het keurkorps van Danny bulkte van zelfvertrouwen en werd elke wedstrijd beter. Het leek er op dat niemand de opmars van succes coach Danny zou kunnen stoppen. En toen kwam Corona en zelfs de onoverwinnelijke Jo11-1 kon hier niet tegenop. Eerst mochten we een maand niet meer spelen. Daarna werd de competitie en training stil gelegd. Toen ging het bekertoernooi niet meer door. En zo gingen alle dromen over titels, bekers en eeuwige roem in rook op.

 

Wat altijd blijft is de herinnering aan een wonderschoon seizoen met veel succes, lol en vriendschap. We zullen altijd met een lacht op ons gezicht terugdenken aan dit gedenkwaardige jaar waarin alles in goud leek te veranderen. Met nog veel mooie jeugdjaren te gaan is vooral de vriendschap en teamspirit tussen de jongens een heerlijk vooruitzicht.

 

We bedanken Danny de Hoogt voor zijn inzet en de lol die hij onze jongens heeft bezorgd. Het is heel goed nieuws dat Danny zijn talenten, ongetwijfeld met een gevoel van trots, overdraagt aan coach Justin Aschman en zijn assistent Stephan Bronmeijer. Er is bij alle betrokkenen groot vertrouwen dat Justin en Stephan de prestaties en het plezier van deze groep zullen voortzetten.  

          

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.