Rendierenloop
Rendierenloop
Voorschotenloop
Voorschotenloop

9 jan - VLC online + offline open dag!

Rabobank

Hoofdmenu

Deze week beginnen we weer met de keeperstraining

Deze week beginnen we weer met de keeperstraining. Voor de O8-O12 is de training op donderdag van 18:15-19:15 op veld 4 onder begeleiding van Jeroen, Kim en Annabel. Voor de O13- O17 is de training op vrijdag van 18:15-19:15 op veld 1 onder begeleiding van Wesley en Stephan. Wij verzoeken jullie om 18u te verzamelen op de grote parkeerplaats. Als iedereen bij elkaar is kunnen we gezamelijk naar het veld lopen. 

 

Denk eraan om risico's te vermijden. Als uw zoon of dochter zich niet lekker voelt. NIET trainen. Ouders mogen hun kind afzetten bij de parkeerplaats en mogen NIET mee het veld op. Zorg er ook voor dat uw kind al naar het toilet is geweest, thuis voor de training. 

 

Tot slot voordat we kunnen beginnen met trainen hebben we naast de trainers ook nog begeleiders nodig. Dat is een ouder die aan de kant van het veld staan om te kijken of de 1,5M gehanteerd wordt. Voor de rest is het niet speciaal. Helaas mag er zonder begeleider niet getraind worden. Graag vraag ik of er per groep (donderdag en vrijdag) één ouder is die vrijwillig een uurtje wilt kijken. U krijgt dan ook een hesje toegewezen en kunt met ons mee lopen. 

 

Wilt u begeleider zijn kunt u een mailtje naar ons sturen (stephanvoor97@gmail.com). Het is maar voor één keer tenzij u het vaker wilt doen. Nogmaals zonder begeleider kan er niet getraind worden.

 

Wij hopen hiermee u genoeg geïnformeerd te hebben en wij hopen de kinderen donderdag en vrijdag weer te zien.

 

Met vriendelijke groet,

 

Keeperstrainers V97

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.