Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

11 x 11 toernooi bij Wilhelmus

Afgelopen zondag 8 maart heeft de JO12-3 met een aantal gastspelers uit de JO12-2 deelgenomen aan het 11x11 toernooi bij Wilhelmus. In aanloop naar het spelen op een heel veld komend seizoen een mooie gelegenheid om hier alvast wat ervaring op te doen. In totaal namen er 8 teams van 8 clubs deel aan dit toernooi.


JO12-3 met gastspelers uit de JO12-2


Onder de immer gepassioneerde leiding van Iban Drop en Michel van den Berg werden de poule wedstrijden afgewerkt. Na een 0-0 gelijk spel tegen Concordia werd er middels hard werken en leuk en sportief voetbal achtereenvolgens gewonnen van Leidscheveen en Oliveo. In de tweede poule liet Duno de teams van Graaf Willem, Wilhelmus en Quick achter zich.

 

                         Line-up! 

 

De finale Voorschoten¬†'97 - Duno resulteerde na het verstrijken van de officiële speeltijd in een 1-1 gelijk spel. Penalties moesten de uiteindelijke beslissing brengen. Na een spannende reeks kwam Voorschoten¬†'97 uiteindelijk als toernooi winnaar uit de bus.

 

De penalties in beeld.


Jay, Ty, Sem, Meindert, Finn, Boris, Kenyi, Jesse, Antonio, Alex, Tommy , Milan en Daan en natuurlijk Iban en Michel : Gefeliciteerd met jullie eerste succes op een heel veld ! 

 

Namens de Voorschotense afvaardiging danken wij ook de toernooi organisatie van Wilhelmus voor de gastvrijheid en de uitnodiging om deel te mogen nemen aan dit toernooi.


MV

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.