Algemene Ledenvergadering

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

V'97 investeert in het opleiden van trainers! 

Afgelopen week mochten maar liefst 7 trainers het officiële KNVB Diploma Junioren Trainer in ontvangst nemen!  Daar is de club erg trots op uiteraard. Het past goed in de visie om ook goede trainers op de verschillende jongens- en meidenteams te hebben, ook op de niet selectieteams.

 

De club biedt een aantal mogelijkheden voor enthousiaste ouders & spelers om het trainersvak goed te leren. Een avondje "Rinus", een train de trainer sessie, maar ook KNVB opleidingen voor de serieuze trainers worden er aangeboden. 

 

Begin dit seizoen gingen wederom een 7 tal V'97 trainers aan de slag voor hun junioren trainersdiploma. In een tiental avonden werden de onderdelen: Wedstrijdanalyse, Training voorbereiden en geven & Coaching behandeld voor elke leeftijdscategorie. Dit alles onder het strenge, maar rechtvaardige, toezicht van KNVB docent Mario Koswal, geen onbekende bij de club!

 

Met speciale dank aan de JO13-2/JO16-4/5 en JO19-4, welke veelal als “trainingsmateriaal” diende, wisten alle V97 cursisten met prima cijfers te slagen! De eerste resultaten zijn al direct zichtbaar bij de trainingen en wedstrijden van deze trainers. Met dit diploma mag alle jeugd t/m JO19 cat b getraind en gecoacht worden. 

 

Wellicht stromen er komende tijd ook nog een aantal trainers door voor hun UEFA-C (TC3) diploma!

 

                      De 7 geslaagden met docent Mario Koswal.


Nog even de namen van deze trotse trainers (zie foto):

Erik van de Mark

Marcel van Tol

Matthew van Leeuwen

Marcel Gijzen

Mario Koswal (KNVB docent)

Sebastiaan Smit 

Arjan Sterk

Frans Haaksma


Mannen: van harte gefeliciteerd en veel succes en plezier gewenst met dit mooie diploma! 

JS

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.