Clubkampioenschappen Atletiek zijn AFGELAST
Nationale Voetbaldag

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

JO12-1 Kampioen!

                                         De mannen van de JO12-1 zijn kampioen!

 

Afgelopen zaterdag 30 november stond voor de JO12-1 de kampioenswedstrijd tegen Wilhelmus op het programma. Na aan het begin van het seizoen al alle wedstrijden in de bekerpoule te hebben gewonnen, waren tot nu toe ook alle wedstrijden in de competitie in een zege voor Voorschoten geëindigd. Er stond daarom extra veel druk op de wedstrijd: bij winst zou de zeer sterke eerste seizoenshelft bekroond worden met een prijs, bij een nederlaag zou het toch nog zomaar in een misère kunnen eindigen. 

 

Aan het begin van de wedstrijd was het snel duidelijk dat de jongens van Voorschoten met zenuwen in de benen speelde. Het spel oogde stroperig en de weg naar voren kon niet worden gevonden, wat zelfs tot enkele kansen voor Wilhelmus leidde. Na een minuut of 10 wist Voorschoten dan toch de 1-0 te maken, waarna de spelers zichtbaar opgelucht leken en weer in hun normale spel konden komen. Uiteindelijk werd Wilhelmus met de monsterscore van 9-0 terug naar huis gestuurd, waarbij vooral de 3-0 van uitzonderlijke schoonheid was, en het feest kon beginnen. 

 

                           Groot feest!

 

Na de wedstrijd waren er medailles en een grote beker voor de kampioenen en werden er zelfs enkele rookbommen afgestoken. Daarna was het snel douchen om met z’n allen door te gaan naar de Van der Valk om daar te genieten van een welverdiende kampioenslunch. 

 

EvZ

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.