Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette
Marathonestafette

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

De jonge meiden van V'97 doen het goed!

Bij V'97 draait de meidenafdeling op volle toeren. Een aantal weken geleden startte het nieuwste meidenteam JO9-8M, maar al wat langer zijn de meiden van de JO9-6M bezig. Ze worden ook wel MO9 teams genoemd. Het zijn de jongste meiden van de club, alhoewel er ook al een aantal nog jongere meisjes bij de JO7 en JO8 meedraaien.

 

                                  De meiden van JO9-6M


Deze twee echte meidenteams zijn best uniek, want een paar jaar terug bestonden er nog geen meidenteams voor deze leeftijd. Gelukkig wist de club de KNVB te overtuigen om wel degelijk meidenteams in de JO9 te faciliteren, echter zitten er zo af en toe ook nog een aantal echte jongensteams in hun competitie. Tegen deze teams hebben de meiden het vaak erg zwaar, maar ze proberen er toch altijd voor te blijven gaan. Als ze het zwaar hebben tegen de jongens, dan proberen ze zo lang mogelijk geen tegendoelpunt te krijgen of juist te proberen toch nog 1x bij hun te scoren. De uitslag maakt ze dan ook niet veel meer uit, ze hebben tenslotte hun best gedaan!

 

                             Meiden team JO9-8M


Op de maandagavond trainen de meidenteams met maar liefst 4 trainers: Andre, Guust, Dennis en Arthur. Het is altijd een dolle boel, maar er wordt wel degelijk fanatiek getraind. Lekker veel met de bal trainen is toch wel het motto! Ook op de woensdagtraining (gemengde training) komen er ook steeds meer meiden. Erg leuk om te zien! Je ziet de meiden elke week weer wat beter worden en ze steken elkaar ook aan in het fanatisme.  

 

                              JO9-6M scoorde flink dit weekend


Afgelopen weekend speelde de JO9-6M weer eens tegen een echt meidenteam van FC Oegstgeest en konden ze een goede krachtmeting doen. De wedstrijd werd met maar liefst 12-0 gewonnen en de meiden waren dolblij. Ook de JO9-8M gaat al met sprongen vooruit. Er zijn al een aantal doelpunten gescoord en ook hun zullen over niet al te lange tijd hun “mannetje” staan in het veld! 

 

Mocht je interesse hebben om eens een keertje mee te trainen met deze meiden: mail naar meidenvoetbal@voorschoten97.nl. 

 

JS

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.