Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Voorschotens voetbaltalent wordt opgemerkt door KNVB en BVO’s.

 

De positieve ontwikkeling van diverse jeugdspelers is niet onopgemerkt gebleven bij de scouts van Feyenoord, Sparta en de KNVB.

 

Dax vd Veer die bij de O7 selectie speelt was opgevallen door de scouts van Feyenoord en uitgenodigd voor 3 stage-activiteiten. Dit zijn 2 trainingen en 1 wedstrijd. De eerste training heeft Dex achter de rug en was erg leuk. We hopen dat dit ook geldt voor het vervolg van de activiteiten.

 

Hugo van Vliet die speelt in onze O11-1 ontving een uitnodiging van Sparta Rotterdam om deel te nemen aan 3 stage-activiteiten. De eerste trainingsactiviteit heeft Hugo ondertussen achter de rug en vond hij een super leuke ervaring. Nu volgen nog een wedstrijd en een training en zal de balans worden opgemaakt.

Bij de O12-1 zijn de spelers Jayden van der Heijden en Olivier Zweekhorst opgevallen bij de regio -scouts van de KNVB. Zij zijn uitgenodigd voor een selectiewedstrijd met de jongens O12 jaar voor de regio Den Haag/Rotterdam. Zij gaan komende zondag hun krachten meten met de andere talenten uit de regio.

Zoals eerder al op de site gemeld zijn ook Robine Kist en Kim Scholts al enige tijd actief bij de KNVB selecties en kregen het bericht dat zij daar weer een vervolg aan mogen geven.

 

Leuke ontwikkelingen voor deze spelers en speelsters en vooral genieten van deze ervaring.

Ook een compliment naar onze jeugdtrainers in de opleiding van V97, die natuurlijk een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze voetballers.

 

Theo Ducaneaux 

Hfd opleiding

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.