Rendierenloop
Rendierenloop
Voorschotenloop
Voorschotenloop

9 jan - VLC online + offline open dag!

Rabobank

Hoofdmenu

Play2Improve-techniekschool start 20 september!

Play2Improve-techniekschool start 20 september!

Voetbalacademie Play2Improve wil zich als voetbalschool onderscheiden en staat ten alle tijden voor kwaliteit. Trainers van Voetbalacademie Play2Improve hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van specifieke techniektraining bij diverse verenigingen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een concept waarbij Voetbalacademie Play2Improve ervan overtuigd is spelers beter te maken in voetbal.

 

De Methode:
In totaal geeft u uw kind op voor 10 of 20 trainingen. Voor elke O8 t/m O13 speler/speelster zijn er verschillende trainingen opgesteld, afhankelijk van het niveau/leeftijd. De trainingen worden gegeven op vrijdagmiddag en zijn verdeeld over een 2-tal modules met voor elke module een ander thema.

 

De opbouw van elke training is eveneens gestructureerd en kent een logische opbouw. Van een oriënterende fase, via een oefen/leerfase naar de toepassingsfase. Elke training wordt afgesloten met een partijspel waar het onderwerp van de training van die ochtend centraal staat.

 

Een speler gaat zich ontwikkelen en de wijze waarop hij/zij zich straks gaat onderscheiden is in grote mate bepalend voor zijn of haar toekomst. Zodat de speler zich straks op elke positie in het veld, met een tegenstander die van alle kanten op hem/haar afkomt, zich goed raad weet met de situatie. De speler weet op elke positie in het veld zich goed raad met verschillende weerstanden; denk aan de druk van de tegenstander, een hoge of lage bal verwerken.

 

Ons doel is bereikt als:

 • Een speler zijn/haar unieke kwaliteiten ontdekt en deze verder ontwikkelt in de stijl die het dichtst bij de speler ligt.
 • Een speler die aan het eind van het seizoen heeft genoten van de trainingen, de samenwerking en de persoonlijke aandacht.


Trainingsdag en tijden:
Op vrijdagmiddag trainen we van 16:00 uur tot 17:00 uur bij Voorschoten '97. De eerste training van het eerste blok is op vrijdag 20 september.

1e  blok

 • 20 en 27 sep
 • 4, 11 en 18 oktober
 • 1, 8, 15, 22 en 29 nov
 • 6 dec (ev. Inhaaltraining)


2e blok

 • 13, 20 en 27 maart
 • 3 en 17 april
 • 8, 15 en 22 mei
 • 5, 12, 19 juni (ev inhaaltraining)

 

Onze gewoonte:

 • Elke speler draagt zorg voor zijn eigen kleding
 • De spelers gaan in woord en daad met respect met elkaar om
 • Iedere speler haalt het maximale uit de training
 • Lef, inzet en discipline zijn de voorwaardes om een betere voetballer te worden

 

Bijdrage:
De bijdrage van de spelers bedraagt €100,- voor 10 trainingen.
Vanaf heden is het ook mogelijk om direct voor 2 blokken in te schrijven (€200,-).

 

Voorwaarden/Overeenkomst:
De overeenkomst tussen speler en Voetbalacademie Play2Improve is van kracht vanaf het moment dat het aanmeldingsformulier volledig is ingevuld en is opgestuurd naar Voetbalacademie Play2Improve.

 

Betaling:
De bijdrage van de speler dient bij voorkeur in één termijn in sep/okt, aan Voetbalacademie Play2Improve betaald te worden aan de hand van de instructies in de bevestigingsmail. Wilt u liever in termijnen betalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dit kunt u op het inschrijfformulier aangeven.

 

Afwezig
Afwezigheid van de training dient zo snel als mogelijk gemeld te worden via de mail van Voetbalacademie Play2Improve, zodat de trainers hun trainingsopbouw eventueel kunnen aanpassen op het aantal aanwezig spelers. Emailadres:info@play2improve.nl

 

Afgelasting:
Vooral weersomstandigheden kunnen zorgen voor algehele aflasting, wat tijdig zal worden gemeld aan de spelers. Deze training zal op een ander moment worden ingehaald.

 

Klachten, suggesties en/of opmerkingen
Heeft u klachten, suggesties en/of opmerkingen, schroom dan svp niet om ons hiervan schriftelijk in kennis te stellen. Als er iets is, dan zullen wij een gepast moment vinden om contact, telefonisch of in een persoonlijk onderhoud, met u te nemen om dit op rationele en oplossingsgerichte wijze met u te bespreken.

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.