Visie-avond leden
Circuit-toernooi
De Voorschotenloop
Circuit-toernooi

Kom naar de open dag van het VLC op 11 januari -240

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Kom naar de open dag van het VLC op 11 januari -240

Hoofdmenu

De Grote Clubactie komt er weer aan!!!!

Het is weer zover!!! Ook in 2019 doet V’97 weer mee met de Grote Clubactie.

 

   

 

De opbrengst komt zoals ook in de voorgaande jaren geheel ten goede aan de jeugdafdeling van V’97 en wordt bijvoorbeeld deels gebruikt voor de organisatie van onze familiedag, toernooien en/of andere activiteiten. Vorig jaar zijn er helaas niet zoveel loten verkocht. Dit jaar willen we proberen om ons cluppie aan een mooiere opbrengst te helpen.

  

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen voor de 3 beste loten verkopers. De 1etopverkoper wint een prijs van 50 euro, de 2eprijs 25 euro en de 3eprijs 15 euro. Er is wel een verandering ten opzichte van voorgaande jaren, de bonusvan 5 euro per 10 verkochte loten is komen te vervallen 

 

Via deze site worden jullie de komende tijd geïnformeerd over de voortgang van de actie.

 

De loten zijn vanaf zaterdag 6 september 2019 beschikbaar, af te halen in de bestuurskamer of via  de leider/sters van de jeugdteams.

 

De verkoop mag pas starten zaterdag 14 september 2019.

 

Nog even ter informatie, je hoeft nooit met geld over straat te lopen. Wanneer iemand een lot wil kopen van jou dan hoeft hij of zij allen zijn/haar gegevens in te vullen en voor de trekkingsdatum 11 december 2019 wordt het verschuldigde bedrag gewoon van de rekening afgeschreven.

 

We hopen ook dit jaar weer op jullie enthousiasme! Dus jongens en meisjes van onze jeugd 8 t/m onder 13 en jeugdige atleten, start met deverkoopvan de loten aan familie, buren kennissen en iedereen die je maar tegenkomt en laten we proberen vorig jaar te overtreffen.

 

Tip 1: Vermeld goed zichtbaar je eigen naam in het lotenboekje zodat we weten wie de loten heeft verkocht.   

            

Tip 2:  Zorg er voor dat de namen en de iban/banknummers van de mensen aan wie de loten zijn verkocht duidelijk leesbaar zijn.

 

Succes allemaal!!!!

  

Jeannette Wijngaarde

Coördinator Grote Clubactie

   

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.