De Voorschotenloop
Circuit-toernooi
Pupillenwedstrijd (atletiek)
Clubkampioenschappen Atletiek

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Aan alle ouders/verzorgers van onze jongste jeugd

Aan alle ouders/verzorgers van onze jongste jeugd

 

Dinsdag 3 september is er een kennismakings- en voorlichtingsavond in de kantine van VS'97 voor de ouders van onze jongste lettergroepen. Zoals ervaren voetbalouders wel weten, kan een jeugdteam namelijk alleen lekker draaien als de ouders daar actief bij betrokken zijn. Er komt best wat kijken bij een jeugdteam en het is fijn als de ouders elkaar makkelijk kunnen vinden.

 

Het is zaak dat duidelijk is wie traint, coacht, vlagt, fluit, het spel begeleidt, de limonade haalt, de communicatie verzorgt, de uitslag invoert, of het digitale wedstrijdformulier invult en wie de wedstrijdballen bij zich heeft….Vanuit de vereniging willen wij graag delen wie de mensen zijn in de vereniging met wie elk team zeker te maken krijgt: de wedstrijdsecretaris, de materiaalvrouw en de coordinator van de lettergroep.  

 

Voor de vereniging en de KNVB is het belangrijk dat we trainers, coaches en/of spelbegeleiders met het juiste e-mailadres opnemen in Sportlink, van waaruit de wedstrijdformulieren en dergelijke worden aangemaakt en verbonden aan deze personen.

 

De coördinator van elke lettergroep zal voorafgaand aan deze week nog mailen (naar de mailadressen zoals wij die in de ledenadministratie hebben staan) met wat meer details over de invulling van de kennismakingsavond.

Voor de oudere jeugd (JO13 t/m JO19) zullen de teams individueel benaderd worden.

19 uur;  JO6, JO7- JO8-JO9, MO9

20 uur; JO10, JO11, MO11, JO12

waar; Kantine VS'97

De jeugdcommissie

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.