Blessurespreekuur
Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop

Kom naar de open dag van het VLC op 11 januari

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

/jeugdnieuws/Plaatje-217.png
Hoofdmenu

Nieuws vanuit de jeugd

De vakantietijd komt er nu aan, dit betekent ook dat er voor de jeugdcommissie wat rust komt en dat deze vrijwilligers ook kunnen gaan genieten van hun welverdiende vakantie. De afgelopen weken is er veel werk verricht door deze mensen die de jeugd een warm hart toedragen.
Enkele voorbeelden hierin zijn;

 

  • Wedstrijdsecretarissen die de teams moeten aanmelden bij de KNVB op het juiste niveau.
  • Coördinatoren die zorgen dat ieder (nieuw) lid in een team ingedeeld wordt, hier gaat veel communicatie en tijd inzitten.
  • De materiaalcommissie die nieuwe materialen moet aanschaffen zodat iedereen aan het begin van het seizoen weer de benodigde ballen beschikbaar heeft, en tussendoor het hele opbergsysteem aanpast en verbetert.
  • De ledenadministrateur die in deze maanden veel overwerk heeft aan de aan/afmeldingen.
  • De toernooidames die nu al de eerste aanvragen verwerken voor het komende seizoen.
  • De mensen die het trainingsschema in elkaar zetten, geen éénvoudige taak met al die wensen van trainers, coaches en begeleiders.
  • En al die mensen die niet genoemd zijn maar zoveel doen voor deze mooie club!!!

VEEL DANK !!!!

 

Enkele praktische zaken voor de komende periode;

 

Het nieuwe voetbalseizoen begint in het laatste weekend van augustus, dat betekent dat er op de laatste dagen van de zomervakantie al gevoetbald gaat worden.

Materiaal;
Elk team (ook elk seniorenteam) krijgt een ballentas met nieuw wedstrijdmateriaal. Sleutels, ballen en karren worden ook uitgedeeld.

De materiaalcommissie is de volgende dagen aanwezig in kleedkamer 2 om nieuwe spullen uit te reiken;
zaterdag 24 augustus     9 tot  12 uur
woensdag 28 augustus 19 tot 21 uur
zaterdag 31 augustus     8 tot 12 uur
woensdag 4 september 19 tot 21 uur

 

Er zijn teams die nog niet hun materiaal hebben ingeleverd, deze kunnen dat op bovenstaande data alsnog doen, worden spullen niet ingeleverd dan zal er ook geen nieuw uitgereikt worden.

Kennismakingsbijeenkomst gepland per leeftijdsgroep
Dit doen we met een aantal doelen: ouders kennen elkaar, weten welke taken er vervuld moeten worden rondom een jeugdteam, hebben deze taken verdeeld en kennen de betrokkenen bij de jeugdafdeling. Een belangrijk doel voor de club is dat we weten wie trainer en coach zijn in een team, wie de communicatie doet en wie het beheer gaan voeren over de digitale wedstrijdformulieren/het invoeren van de uitslagen (jongere jeugd).
Wanneer;  eerste week van September, verder informatie volgt in een apart bericht op de site.

 

Kleding;
Nog niet ieder (selectie) jeugdlid die afscheid neemt van VS’97 of lager gaat voetballen heeft zijn (selectie) kleding schoon ingeleverd bij Wout Bergers aan de Schoolstraat. Het is verplicht om deze in te leveren, eventuele kosten zullen worden doorberekend. Wacht hier niet op, en breng met enige spoed de kleding terug.


Nieuwe leden kunnen daardoor pas aan het eind van de vakantie de kleding ophalen bij Wout Bergers aan de Schoolstraat in Voorschoten.

Volg de komende tijd de mededelingen op de VS’97 site!!

 

Dick Beelen
(jeugdvoorzitter a.i.)

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.