Blessurespreekuur
Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop

Kom naar de open dag van het VLC op 11 januari

 

/jeugdnieuws/Plaatje-217.png
Hoofdmenu

Mitchell Scholtes Ladies Event 2e editie

Afgelopen vrijdag 7 juni werd op Sportpark Adegeest de 2eeditie van het Mitchell Scholtes Ladies Event gehouden. Met zo'n 250-300 sportieve meiden en dames, waaronder ook een flink aantal moeders, heeft V'97 ook dit jaar weer een enorm mooi eerbetoon gegeven aan Mitchell Scholtes die op 7 november 2017 zo plotseling overleed. 

 

                              Mitchell Scholtes Ladies Event 2019!


Het werd nog even erg spannend vanwege de weersvoorspellingen met code geel en zelfs oranje (!), maar alsof Mitchell ook daarboven zo zijn invloed heeft, werd het toch nog een Event om nooit meer te vergeten. Hooguit 30-40 minuten viel er wat regen, maar daar lieten de dames zich niet door uit het veld slaan. Ook de vele toeschouwers waren massaal aanwezig om de meiden aan te moedigen.

 

Al vanaf 12.30, als de eerste leden van de 7-talige organisatie zich melden bij V'97 en de traditionele kibbeling samen met Ranja Rinus genuttigd wordt, vinden er al gesprekken plaats over de mogelijke impact bij onweer etc. Er wordt besloten om de marktkraampjes in de kantine op te stellen en het Event door te laten gaan. 

 

                              De organisatie beslist dat het Event doorgaat!

                                      

Zo rond 14.45 melden zich de 1e dames van de ADO Beloften die onder leiding van Monique Rikaart een training gaan krijgen. Een genot om zulke fanatieke dames aan het werk te zien. Rond 16.45 druppelen dan de eerste deelnemers binnen voor het MO9/MO11/MO13 Moeder-Dochter Toernooi. 

 

De ADO dames mogen dan even uitrusten en krijgen een overheerlijk buffet van Fratelli uit Voorschoten aangeboden in de Business Home met uitzicht op het hoofdveld waar zo'n 60-65 meiden en een flink aantal sportieve moeders strijden om de felbegeerde beker! Eerste plaatsen werden behaald door teams uit o.a. de MO11-1, MO11-2 en JO11-4M. Ook voor de 2e plaats was er een mooie beker en uiteraard kreeg iedereen een mooi vaantje mee.

 

                            Moeder-Dochter Toernooi en Ado Clinic


Ook de kraampjes voor de Market Fair in de kantine zijn dan inmiddels gevuld en de eerste klanten dienen zich aan. Voor iedereen is er gratis fruit en vers geperste jus d’orange aangeboden door Textielfeest. Deze gezonde snacks en drank vonden grettig aftrek bij alle sportieve dames.

 

Rond 18.15u gaat de ADO Clinic van start.  Er wordt gewerkt aan pass trap vormen,  partijspel 4 vs 4 op een klein breed veld en penalties nemen op de keepsters Jasmijn en Maaike (oud V’97 keepster). Daarna is het tijd voor wat foto's met o.a. een drone van Rob, de vader van Jaimy, die supergave foto's en filmpjes van onze meiden wist te maken.  Ook geeft Fashion4kidz een spetterende show bij de Catwalk

met V’97 modellen en wordt men spontaan verliefd op al die knappe meiden! 

 

                        V'97 dames op de catwalk


Het terras en de kantine stromen intussen al flink vol, maar het kantine personeel weet dit prima bol te werken! Qua weer wordt het ook steeds beter en zien we zelfs wat zonnestralen doorbreken. Wie had dat kunnen bedenken….

 

                      Veel bezoek


Ondertussen zijn ook alle 7x7 teams, Vrouwen za & zo, MO17 en MO15 teams klaar om te beginnen en barst ook hier de strijd los voor de cup! Ook gelegenheidsteam “Mits Spits” met een krullenbol die verdacht veel op een UVS-er lijkt ;) maakt indruk op het 7x7 toernooi!


In Poule A wordt de MO15-2 knap eerste en weet team “Lekker met de meiden” eerste te worden in Poule B. De grootste verassing zit in Poule C waar team “Vrouwen Achteruit” zich kampioen mag noemen. Na de prijsuitreiking gaat Jan Raats de kantine nog even op z’n kop zetten en vieren alle teams hun prestaties op de dansvloer! Wat een feest!

 

                        Mitchell Memorial

 

Ook de "Mitchell Memorial" met vuurfontijnen en You'll Never Walk Alone uit volle borst, gaf een dikke traan, een lach en kippenvel momenten, maar bovenal een supermooi eerbetoon! Prachtig! 

 

                             Feest in de kantine

 

We kunnen terug kijken op een super geslaagd Ladies Event. Iedereen die, op welke manier dan ook, bijgedragen heeft aan dit Event, wordt ontzettend bedankt namens de organisatie! We kijken nu al uit naar de 3eeditie en hopen ook dan weer op jullie steun te kunnen rekenen.

 

Namens de organisatie, Tessa, Eva, Annelies, Annemarie, Marinus, Michiel en Jacco

 

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.