Algemene Ledenvergadering

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Feestelijk afscheid Jacqueline en mini-league

 

 

Afgelopen zondag was een zonovergoten dag: uitermate geschikt voor een potje mini-leaguevoetbal. Het werd ook een bijzondere voetbalbijeenkomst, want het was de laatste keer dat Jacqueline Oerlemans onze jongste jeugd voorzag van een heerlijke zondagochtend.  

 

 

De ML is begonnen in 2005/2006 met Klaartje Droste en Mario Koswal. Na 2 seizoenen stopte Klaartje er mee en ging zij op zoek naar een opvolgster. Dat werd Jacqueline. Gedurende de jaren die volgden, is het Jacqueline altijd gelukt vrijwilligers in te zetten om haar te helpen bij de minileague, zie foto met o.a. Sebastiaan Smit, Iban Drop, Leon Buijs, Godwin Snijers, Nick Mast en niet in de laatste plaats haar eigen gezin, Jurgen een flinke periode als veldcoordinator, Frank los/vast als er hulp nodig was en Linda idem dito. En haar echtgenoot voor de foto’s. Een rode draad was uiteraard Rinus die elke zondag voor frisse ranja zorgde. Zelf is ze er trots op dat er senioren zijn die bij haar in de ML zijn begonnen. Aan een goede startopleiding heeft het niet gelegen.

 

 

Terug naar afgelopen zondag. De spelers waren vol overgave aan het voetballen (ouders tegen de kinderen, raad eens wie er won?) toen om kwart over 10 de jeugdfanfare kwam binnenmarcheren. Zij kwamen het afscheid van Jacqueline Oerlemans luister bij zetten en speelden op het veld, tussen de spelers, enkele vrolijke deuntjes. Daarna kreeg Jacqueline van “haar” mannen een mooie blos bloemen, samengesteld door alle spelers en aanwezigen die ochtend, en een grote fotocollage met daarom een impressie van meer dan 10 jaar mini-league.

 

 

Jacqueline, erg bedankt voor je inzet. We zullen je missen!

 

NB De minileague zal geen voortzetting krijgen op zondag. De verwachting is dat de O6- en O7-spelers samen op woensdagmiddag in circuitvorm gaan trainen. Meer informatie daarover volgt.

 

 

Voor meer foto's klik op onderstaande link:

 

https://photos.app.goo.gl/uqE2XaqLwArxgg9P6

 

(TvG)

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.