Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

JO17-1 kampioen!

                                JO17-1 kampioen!


Afgelopen zaterdag 11 mei werd onze JO17-1 stilstaand kampioen. Dit weekeinde bekroonde ze het kampioenschap met een mooie 5-2 overwinning tegen Foreholte. En dat kwam niet uit de lucht vallen. 

 

                              Deze uitslag zegt genoeg.


De leiders, Djiri Michel en Allan Nijman, die van dit kampioensteam het TC3-opleidingsteam maakten, hadden vanaf het begin een echt strijdplan. Op basis van de beschikbare kwaliteiten werd gekozen voor het in het jeugdvoetbal ongebruikelijke 1-5-3-2 systeem. 

 

                            Allan en Djiri, architecten van het succes.


Het vergt kwaliteit van de trainers om spelers hieraan te laten wennen middels trainingen en strakke heldere afspraken bij wedstrijden. De trainers zijn hier met vlag en wimpel in geslaagd. Het team oogde geolied, spelers gaven er steeds blijk van dat ze exact wisten wat ze moesten doen. De punten stroomden binnen en nog voor het einde van de competitie kon de ploeg zich als de terechte kampioen kronen. 

 

                           De schaal is binnen.


Ook de individuele ontwikkeling van spelers, uiteindelijk nog belangrijker in het jeugdvoetbal, verliep prima. Drie spelers kunnen stage lopen bij onze BVO partner en hebben zich bij diverse clubs in de picture gespeeld. Een groot compliment voor alle betrokkenen voor dit mooie seizoen.

 

 

V’97 wil leiders en spelers van harte feliciteren!

 

TvG/LG

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.