Algemene Ledenvergadering

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Geslaagde Schoolvoetbal Clinic

Terwijl de rest van Nederland lekker op een bootje ronddobbert of zichzelf vermaakt op strand en geniet van het heerlijke weer, stromen er zondag 7 april rond 13.00 uur op Sportpark Adegeest een hele hoop fanatieke meisjes binnen, die gaan meedoen aan de Meiden Schoolvoetbal Clinic.


                              Veel meiden bij de clinic.

 

Vanuit veelal de groepen 5 & 6, maar ook zelfs nog een aantal jongere meiden, blijkt de belangstelling zeer groot voor deze Clinic. Met 7 ervaren train(st)ers en ook nog wat assistentie van Zondag Vr1, werd er een soort circuit afgelopen met o.a. een wedstrijdvorm, een echte keeperstraining(!) en een aantal pass-trap en techniek oefenvormen. Maar zoals het bij het “echte” voetbal ook gaat, wordt er eerst een zeer goede warming-up gegeven door Annabel en Kim, zodat de meiden de spieren goed warm kunnen maken. Gezien het weer, hadden ze daar vandaag niet lang voor nodig, maar er werd lekker fanatiek meegedaan!

 

Tussendoor werd ook nog even een extra drinkpauze ingelast, want de meesten deden zo fanatiek mee, dat wat extra vocht toch echt wel even nodig was. De dames van de Zondag 1 hadden dit prima geregeld en deelden alle meiden een bekertje drinken uit. Ook na afloop kregen alle deelnemers nog wat te drinken en konden we terugkijken op een zeer geslaagde Clinic, gezien de enthousiaste reacties van de meiden! 

 

Op zondag 5 mei om 09.30 zal er een tweede Meiden Clinic bij Voorschoten¬†'97 gehouden worden, dus heb je afgelopen zondag gemist, pak dan deze nieuwe kans en neem vooral je vriendinnen mee naar deze superleuke schoolvoetbal Clinic. 

 

Voor meer info, check:

 

Info School voetbal Clinic!

 

of mail naar meidenvoetbal@voorschoten97.nl

 

JS

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.