Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Vooruitblik selectietrainingen en nieuwe teamindelingen.

Het seizoen is nog in volle gang, de zon schijnt eindelijk weer langs de lijn, er zijn teams druk bezig kampioen te worden: laten we ervan genieten! Achter de schermen wordt al wel vooruitgekeken naar volgend seizoen en daarover zal af en toe een en ander op de site komen te staan. 

 

Selectietrainingen

De competitie loopt door tot 25 mei. Na deze laatste speelzaterdag starten de selectietrainingen voor seizoen 2019-2020. Aan die selectietrainingen nemen spelers deel die: 

  • nu in de selectie spelen;
  • voorgedragen worden door de coördinator van een lettergroep;
  • nieuw lid zijn geworden en een gooi willen doen naar een selectieteam;
  • opgevallen zijn bij interne scouting.

Voordracht door coördinatoren

Hoe werkt de voordracht door de coördinatoren? Per leeftijdsgroep inventariseert de coördinator met de teamleiders welke spelers in aanmerking komen voor selectietrainingen. Dit kan op basis van kwaliteit en/of ambitie: teamleiders geven de coördinator door welke spelers zij geschikt vinden EN welke spelers zelf graag zouden willen. Dat betekent dat iedereen deel kan nemen aan de eerste selectietrainingen. 

 

De inventaris door de coördinator vindt plaats vòòr 6 mei. Die dag overleggen selectietrainers en coördinatoren over de spelers waarna de selectietrainers de spelers uitnodigen.Voorafgaand aan de eerste training legt de trainer de procedure en het programma uit. Er wordt daarbij ook ingegaan op hoe en wanneer spelers kunnen afvallen. Het gaat immers om selecteren: lang niet alle uitgenodigde spelers kunnen volgend jaar deel uitmaken van selectieteams.

 

Teleurstellingen

Dit gaat gepaard met teleurstellingen. Dat kan moeilijk zijn voor spelers, maar is onderdeel van een selectieproces. Het is goed daar vooraf over na te denken. Rond 13 juni worden de definitieve selecties bekendgemaakt. Daarna vindt opnieuw overleg plaats tussen selectietrainers en coördinatoren. De afgevallen spelers worden besproken en op grond daarvan gaan de coördinatoren aan de slag met de indeling van de overige teams. Die wordt voor de zomervakantie op de website geplaatst. 

 

Stoppen na dit seizoen

Als een speler wil stoppen na dit seizoen, geef het dan voor 1 juni door aan ledenadministratie@voorschoten97.nl. Dan weten de coördinatoren dat de speler niet ingedeeld hoeft te worden in een nieuw team en wordt er ook geen contributie (per 1 juli) afgeschreven. Vergeet niet ook de kleding in te leveren in dat geval.

 

TvG

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.