Algemene Ledenvergadering
CV100 Sponsortoernooi
Bestuur

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

V’97 JO11-7 schrijft geschiedenis!

Het gebeurt niet vaak, het gebeurt bijna nooit, maar op dinsdagavond 5 maart schrijft niet alleen AJAX geschiedenis door met 1- 4 Real Madrid voor eigen publiek uit de Champions League te knikkeren, maar weet ook de JO11-7 van V’97 de geschiedenisboeken in te gaan door met een bloedstollende 1-0 te winnen van Foreholte JO11-3 in de KNVB bekerronde! 

 

                          JO11-7 bij de laatste 8 in de beker


Dat dit team soms nog weleens voor flinke verassingen kan zorgen, dat was al wel bekend. En dat ze überhaupt konden doordringen tot de 1/8 finales van de KNVB beker was al een puike prestatie, maar dat ze in een super spannende wedstrijd ook Foreholte JO11-3 nog opzij wisten te zetten, dat had niemand vooraf gedacht.

 

De sportieve wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Ron Helder, die bereid was om deze wedstrijd te fluiten. Al snel bleek dat Voorschoten het zwaar zou krijgen. Doelman Jack van Vliet wist echter zijn doel schoon te houden en ook de engeltjes op de lat hielpen hem een beetje mee. Ook wist de defensie van V’97 het achterin flink moeilijk te maken voor Foreholte en wist zo af en toe de bal goed uit te verdedigen. Op slag van rust weet Thomas Kulk vanuit een mooie steekpass direct op de keeper af te gaan en heel beheerst de 1-0 te scoren. Wellicht wat tegen de verhouding in, maar hij zit!

 

                              Feest bij de JO11-7


Een lange 2e helft volgt, het publiek vindt al 10 min voor tijd dat de wedstrijd al afgelopen had moeten zijn en de spanning is om te snijden. Het aantal corners tegen was niet meer bij te houden…..Maar V’97 hield stand…..en dan….. het eindsignaal! Wat een ontlading! Iedereen omarmt elkaar en het feestje op veld 2 van Sportpark Adegeest is tot ver in de wijk te horen! 

 

 

Op naar de ¼ finale. Dat zal een hele pittige strijd worden, maar ook daar zullen ze weer als team ervoor gaan en keihard werken voor elkaar om er weer een super spannende pot van te maken!

 

Sjappoo!

 

JS

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.