Algemene Ledenvergadering
CV100 Sponsortoernooi
Bestuur

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Meiden V’97 krijgen Techniek- en behendigheids training

Zondag 24 februari was het gezellig druk op sportpark Adegeest bij de meidenvoetbaltak. Een hoop enthousiaste meiden (en hun ouders) verzamelden zich rond het hoofdveld, waar een training afgewerkt ging worden.

 

Eigenlijk zou hiervoor Nadine Noordam, speelster van ADO Vrouwen, naar de club komen, echter kon zij door ziekte helaas niet aanwezig zijn. Jong ADO en tevens ex-Voorschoten’97 speelsters Maaike van Klink en Lisa Guyt waren bereid dit over te nemen, zodat de trainingen door konden gaan!

 

                           De meiden aan het werk


De training was in het leven geroepen op verzoek van Nadine om zodoende meisjes enthousiast te maken om deel te nemen in haar Team La League, waarmee geld opgehaald wordt voor goede projecten voor voetballende meisjes in Brazilië en Nicaragua. Inschrijven kan nog steeds via https://www.teamlaleague.nl/team/team-nadine.

 

                          Foto moment


Terwijl de minileague nog volop bezig was verzamelden de eerste meiden vanuit de MO9 & MO11 teams zich al op het hoofdveld. Eerst gaan de meiden nog even op de foto met hun grote voorbeeld, maar daarna volgt al snel de warming-up en wat dribbeloefeningen. Bij de techniektraining gaan de meiden helemaal los en laten hun beste kunstjes zien! Met een flink fanatiek partijspel sluiten we de training weer af en staat de volgende groep alweer te popelen om het veld te betreden.

 

                             Veel geleerd


Ook deze groep meiden vanuit de MO13 en MO15 hebben er veel zin. Ook hier veel enthousiasme en fanatieke meiden. Het weer werkt ook heerlijk mee, want de zon schijnt volop en zelfs de ouders kunnen heerlijk genieten. We sluiten weer af met wat foto’s en dan kunnen we naar de limonade, want dat had iedereen wel verdiend na dit harde werken.

 

Een superleuke ochtend met veel aandacht voor techniek! 

 

Wil je ook op voetbal bij de meidentak van Voorschoten’97, stuur dan snel een bericht naar meidenvoetbal@voorschoten97.nlen wie weet is er nog wel een plekje beschikbaar!

 

JS

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.