Circuit-toernooi
Circuit-toernooi
Circuit-toernooi

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

AS Roma komt naar D-toernooi

 

Vandaag kunnen wij met gepaste trots melden dat AS Roma onder 12 deel zal nemen aan ons Internationale D-toernooi op maandag 22 april (Tweede Paasdag). De jeugdploeg uit de Italiaanse hoofdstad is de blikvanger van de 15e editie. In 2014 was AC Milan de eerste Serie A club in Voorschoten, de Rossoneri pakten toen meteen de eindzege.

Met de bevestiging van AS Roma staan 14 van de 16 deelnemers voor de komende editie vast. Uit België verwelkomen wij RSC Anderlecht, Club Brugge, KV Mechelen, Sint-Truiden (STVV) en Sporting Lokeren. De Nederlandse deelname wordt vooralsnog verzorgd  door FC Utrecht, SC Heerenveen, FC Groningen, Sparta Rotterdam, FC Emmen, SBV Excelsior, ADO Den Haag en (uiteraard) Voorschoten’97. Op dit moment is de organisatie nog in gesprek met diverse clubs, binnenkort verwachten wij bekend te kunnen maken wie de laatste twee deelnemers zijn.

 

Met AS Roma, Sint-Truiden en FC Emmen kent het komende Paastoernooi drie debutanten. Ook dit jaar zal het toernooi in het teken staan van het Zeldzame Ziekten Fonds. Komt dat zien op maandag 22 april!

 

(Hans Douw)

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.