Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Nieuws over de trainersstaf selectieteams bij de jeugd voor het nieuwe seizoen

 

Voorschoten’97 is verheugd te melden, dat er flinke stappen zijn gemaakt in de samenstelling van de trainersstaf van de selectieteams voor het nieuwe seizoen. De intentie was, om de trainers die dit jaar werkzaam zijn zoveel mogelijk te behouden. De trainers individueel, alsmede de samenwerking tussen de trainers en overige stafleden functioneert prima. Van de trainers die een 11v11 team coachen, stopt Rick vd Berg voor tenminste 1 seizoen in verband met een aanstaande studie. De club betreurt dit, maar heeft hier alle begrip voor, in de wetenschap dat een hernieuwde samenwerking in de toekomst redelijk voor de hand ligt. Als aanvulling op de trainersploeg hebben we Jon Joost Cornelissens weten aan te trekken. JJ is oud jeugdspeler van de club, en heeft daarna zijn sporen in het voetbal als speler ruimschoots verdiend. Eerst bij de BVO Feyenoord, daarna bij Noordwijk en momenteel als eerste elftalspeler van van Nispen.

Als het gaat om opleidingen, volgt Dennis Rijling momenteel de TC2 cursus, en doen Evert van Zoelen, Alan Nijman en Jacco Scholts de TC3. Zoals bekend voert  Voorschoten’97 een proactief beleid als het gaat om het opleiden van trainers.

 

Het plaatje voor volgend jaar ziet er als volgt uit.

019 Winston Faerber, 017 Djiri Michel, 016 Karam Mouchi, 015 Dennis Rijling, 014 Jon Joost Cornelissens, 013 Sander Douw, 012 Robbert Vonk, 011 Evert van Zoelen. Voor de tweede selectieteams bij onder 12 en 11, alsmede de onder 10,9, en 8 zijn we nagenoeg rond, en publiceren we dit zo spoedig mogelijk.

In de ondersteunende functies blijft alles bij het oude. Theo Ducaneaux en Marcel de Hoogt blijven aan als respectievelijk HJO en Pupillen coordinator, en het proces wordt bewaakt door de VTC. De VTC is de voetbaltechnische commissie waarin de TCJ vorig jaar is opgegaan.

 

De poot keeperstraining is afgelopen augustus in een nieuwe samenstelling en met een nieuwe werkwijze gestart. Dit proces wordt momenteel geevalueerd en zodra zaken definitief zijn, wordt dit ook via de website gecommuniceerd.

 

Theo Ducaneaux,

HJO

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.