Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams
Ophalen materialen voor alle teams

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Kampioenswedstrijd JO11-3.

Onder bezielende en vakkundige leiding van Michel van den Berg (links op de foto) en Iban Drop (rechts) is de JO11-3 vanaf het begin van het seizoen aan een imposante reeks aan het bouwen. In de competitie staat het team tot op heden ongeslagen aan kop en ook in de beker competitie doen de jongens nog mee en zijn ze doorgedrongen tot de 3e ronde.


                                   JO11-3 klaar voor zaterdag.


Leiders en trainers Iban en Michel zijn zeer toegewijd en begeleiden de jongens met veel plezier en nog meer passie. Spelplezier staat voorop maar er wordt zeker keihard getraind en geïnvesteerd in een positieve werk-mentaliteit en aan de techniek. Dat al deze ingrediënten een goede mix blijken te zijn en tot resultaten leiden blijkt onder meer ook uit het positieve doelsaldo van plus 45 (!) doelpunten.  

 

Aanstaande zaterdag 8 december zal de laatste wedstrijd tegen directe concurrent Wilhelmus JO11-3 uitwijzen of de JO11-3 zich winterkampioen mag noemen. De mannen zullen a.s. zaterdagochtend eerst van een sportief ontbijt genieten in restaurant de Gouden Leeuw. Dit ontbijt wordt gesponsord door Autorijschool Van der Valk en Garagebedrijf MCS. ( waarvoor dank Johan en Michel ! )  

 

Daan, Milan, Jay, Kenyi, Jesse, Antonio, Meindert, Ties, Finn, Alejandro en Tommy staan te popelen om na het ontbijt onder leiding van Iban en Michel de titel binnen te slepen!  

 

Komt allen kijken zaterdag 8 december aanvang 10:30uur Sportpark Adegeest , Weddeloop 6 , Voorschoten !!                      

 

MV

 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.