Blessurespreekuur
Baanatletiek: Quatrocross pupillen en D-Junioren
Blessurespreekuur

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

 

Hoofdmenu

Dag twee in de zaal

 

 

Donderdag 27 december waren de J(M)O 11 J(M)O-10 aan de beurt. Totaal een kleine 30 pupillen waren in de ochtend aanwezig. Op twee velden werd  gespeeld met 6 teams uit de Nederlandse competitie. Zodoende speelde iedereen 2 uur (van de 3 uur) voetbal. We speelden een gehele competitie met een thuis en een uit wedstrijd. Er werd perfect gespeeld met mooie acties. Aan het eind van de ochtend werd het erg spannend. Twente heeft uiteindelijk gewonnen met 18 punten. Utrecht werd 2e met 15 punten. De topscoorder is Willem met maar liefst 11 doelpunten. Proficiat Willem.
 
 
In de middag waren er een kleine 40 junioren. Met 6 teams werd er op een groot veld gespeeld. Met 3 gewonnen wedstrijden en 2 gelijke spelen heeft ADO  Den Haag 11 punten gehaald en dit was genoeg voor een 1e plaats. De 2e en 3e plaats werd in de laatste wedstrijd beslist. PSV speelde tegen Utrecht. PSV won en werd 2e met 10 punten. Groningen werd, door het verlies van Utrecht, 3e met 7 punten. De topscoorder was Bas met in totaal 4 doelpunten.
Bij deze wil ik ook Kees Timmermans, van TIM kunststoffen, bedanken voor, het elk jaar, weer halen en brengen van de doeltjes van en naar sporthal. 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.