Blessurespreekuur
Baanatletiek: Quatrocross pupillen en D-Junioren
Blessurespreekuur

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

JO17-1 winterkampioen.

 

                                JO17-1 winterkampioen


Onze JO17-1 doet het fantastisch! De mannen van Djiri Michel kennen een zeer succesvolle start van het seizoen 2018-2019. Met 7 winstpartijen, 1 gelijkspel en 1 verlies staan zij aan kop in de hoofdklassepoule waarin ze 22 september zijn gestart. Daarnaast wisten ze afgelopen zaterdag av Sparta JO17-1 te verrassen door ze met 3-2 te verslaan in een oefenduel en hielden ze eerder ook al de JO17-1 van FC Dordrecht in bedwang (2-2). 

 

De jongens staan onder leiding van Djiri Michel, die niet alleen al jaren bij ons speelt maar ook al jaren training geeft en dit jaar zijn trainingsactiviteiten heeft uitgebreid naar de jongste jeugd. Hij is nu namelijk ook op woensdagmiddag actief in het circuit, waar hij trainers begeleidt, spelers  traint en coacht en uiteraard ook zijn ogen openhoudt voor toekomstige aanvulling van de JO17-1. 

 

Djiri wordt gewaardeerd om zijn betrokkenheid bij de club en om zijn groot tactisch vernuft. Zelf zegt hij over het succes van de JO17-1: “Dit team is met een geheel nieuw systeem gestart  (1-5-3-2) en ze hebben dat geweldig omarmd. De uitvoering hiervan leidt tot de periodetitel”.  

 

                                De uitreiking van de medailles


Op de foto’s is te zien dat spelers en leider met medaille en een traktatie van de club de winterstop ingaan. Uiteraard gaan we voor een vervolg van deze zegereeks en hopen we ze eind van het seizoen te mogen huldigen voor promotie!

 

                            Welverdiende bak friet!

                     

TvG

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.