Internationaal - ZZF O12 -toernooi
Sportblessurespreekuur
Hawaii Party

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

Hoofdmenu

Nieuw: huldiging winter kampioenen

Twee competities

Dit seizoen is door de KNVB opnieuw ingericht als twee “enkele” competities: een najaars- en een voorjaarscompetitie. Dat betekent dat alle teams (op enkele selectieteams na) na de winterstop starten met een nieuwe poule. De club heeft besloten de winnaars van de najaarspoule, de winterkampioenen,  direct te huldigen en daar niet mee te wachten tot het einde van de voorjaarspoule onder het motto: Successen vieren we direct! 

 

 

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Teamleidershouden contact met de coördinatorals ze weten dat ze mogelijk kampioen gaan worden (coördinatoren houden dit uiteraard ook in de gaten!). In de week voor de (mogelijke) kampioenszaterdag hebben teamleider en coördinator contact over de wedstrijd (uit of thuis) en het beste tijdstip voor huldiging. 

 

Huldiging

Op de kampioensdagwordt –bij succes uiteraard- het team in de bestuurskamer gehuldigd door coördinator/jeugdvoorzitter/bestuur: ze krijgen een medaille, een toespraak en een teampas voor consumpties (patatje + drankje) in de kantine. Uiteraard worden er foto’s gemaakt voor de website en onze jeugd-Instagramaccount.

 

TvG

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.