Blessurespreekuur
Algemene Ledenvergadering
De Rendierenloop

Kom naar de open dag van het VLC op 11 januari

Taxi-Avance: sponsor van Voorschoten97

/jeugdnieuws/Plaatje-217.png
Hoofdmenu

UPDATE Circuittraining.

 

We zijn een week verwijderd van de herfstvakantie en wij willen U op de hoogte brengen van de circuittraining tot nog toe. 
We  werken iedere woensdag in drie blokken van een uur. Waarbij de onder 7, 8, 9 en 10 van half twee tot half drie trainen. Van half drie tot half vier komen de onder 11 teams trainen en om half vier de onder 12 en 13 teams. De begeleiding word gedaan door Djiri Michel, Richard Middelkoop en Marcel de Hoogt. We hebben op de woensdagen 21 stagiaires van Da Vinci College, MBO Rijnland sport en bewegen en HBO ALO Den Haag. Hierdoor krijgen de kinderen veel aandacht en veel verschillende vormen. Alle stagiaires volgen een cursus tot voetbaltrainer en zijn dus ook nog lerende. Elke week moeten de stagiaires oefeningen uitwerken en oefenen zoals de KNVB voorschrijft dus er worden veel verschillende vormen gedaan.

Wij zijn heel tevreden over de opkomst en inzet van het eerste blok. Hierin hebben we gemiddeld tussen de 80 en 90 kinderen.
De andere twee blokken zijn wat minder druk bezocht. Hier willen wij graag verandering in zien. De kinderen die er zijn vinden de trainingen leuk en iedere keer anders. Dus probeer je teamgenoten mee te krijgen en kom ook naar de circuittraining.
Volgende week is de laatste training voor de herfstvakantie dus komt allen.

Het programma voor de komende weken is:

17 oktober circuittraining.
24 oktober herfstvakantie dus geen circuittraining.
31 oktober circuittraining.

Met vriendelijke groet,

Trainers en begeleiders van de circuittraining.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.