Sportblessurespreekuur
Hawaii Party
Aanvoedersvergadering overige senioren

Van der Valk Systemen: sponsor van Voorschoten97

 

Hoofdmenu

Let hier even op!

Het seizoen 2018/2019 is alweer twee weekenden aan de gaan. Het weer heeft goed geholpen en we hebben dus veel wedstrijden in een lekker zonnetje kunnen spelen en bekijken. Er zijn gedurende de laatste twee weekenden een paar puntjes die we onder de aandacht willen brengen:

 

1) De O12 en O11 jeugd spelen een nieuwe wedstrijdvorm met ook nieuwe speeltijden. Wij hebben gemerkt dat een aantal wedstrijden te lang duurden en dat leverde vertraging in het vervolgprogramma op. Dus even ter herhaling - voor O12/O11 geldt het volgende:

  • speeltijd is 2 x 30, 
  • in elke helft kan 1 time-out van een minuut of 2 en 
  • na de eerste helft kunnen ze 5 minuten pauzeren - dus liefst op het veld.
  • Na 75 minuten moet het geheel afgerond zijn en moet de volgende wedstrijd klaar staan om te beginnen

2)  Gebruik van veld 4 & atletiekbaan voor warming-up

  • Gedurende zaterdagochtenden wordt veld 4 gebruikt voor atletiek. Het is niet de bedoeling dat voetbalteams het veld gebruiken voor hun warming up, terwijl er pupillentrainingen aan de gang zijn.
  • Gedurende de afgelopen twee weekenden is ook de atletiekbaan door een aantal elftallen gebruikt om warm te lopen. De toplaag van wordt dan omgeploegd en het gevolg is dat de baan dan niet bruikbaar meer is voor de baanatleten. Hierbij dus het vriendelijke verzoek om de atletiekbaan niet te gebruiken voor de warming-up en en daar tevens onze bezoekende teams op te wijzen.

3) Teamleider voor alle teams moeten nu in de 'Wedstrijdzaken app' voor elke wedstrijd een team klaarzetten en na afloop van de thuiswedstrijden de uitslag invullen. We hebben gemerkt dat bij een klein aantal wedstrijden niet is gebeurt. Meer informatie is te vinden op de de site (http://www.voorschoten97.nl/clubinfo/dwf.html). Tevens zijn er de volgende veel voorkomende problemen:

  • een van de teams heeft geen goedgekeurde spelerslijst 'gestuurd'. Dat moet gebeuren voordat een uitslag kan worden ingevuld. Vraag dus aan de leiders van de tegenstanders of zij dat gedaan hebben.
  • Voor de O12 teams en jonger moet de persoon die de uitslag invult zichzelf (of het kind) aanstellen als spelleider, pas daarna kan de uitslag worden toegevoegd.

Als we met zijn allen op de bovenstaande puntjes letten dan zal dat zeker helpen om de komende speelweekenden soepel te laten verlopen!

 

Leo en Tonnie

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.